Direct geholpen

Probleem onderzocht en ter plekke opgelost, kon er op wachten.

Vriendelijk, gedreven en man man woord woord

Altijd netjes en flexibel op zoek naar de beste oplossing. Dank daarvoor!

Goede service!

Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer snelle service. Ik heb mijn distributieketting laten vervangen. Mijn auto rijdt weer als vanouds.

Altijd TOP

Altijd TOP service

Altijd correct en snel

Ik rijd er graag 120 km voor om de beste zorg voor mijn Audi te krijgen. Heel toevallig sprak ik een zakelijke relatie in mijn omgeving (Den Haag) die er precies hetzelfde over dacht en zijn auto ook graag naar Heesch brengt.

Top service

Ze denken met je mee, ze zorgen ervoor dat je veilig de weg op gaat!

Altijd prima, goede communicatie en doen wat we afspreken.

Altijd 5 sterren

Vriendelijk Deskundig Een echt familiebedrijf waar ze je nog kennen

geweldig, kan niet beter

Echt fantastisch familiebedrijf met optimale service.

Geweldige service

Hebben geweldige service

Service met een lach

Sinds de aankoop van mijn Audi in 2021, deze ook altijd bij garage Weijenberg in onderhoud. De eerlijkheid, duidelijke informatie over onderhoud en vriendelijkheid zorgen ervoor dat ik er voorlopig nog wel even zal aanblijven als klant. Wie weet om er weer een andere auto te kopen, maar deze geeft mij teveel plezier om over te stappen.

Prima bedrijf.

Auto werd ook nog gewassen na het jaarlijkse beurtje.

Ik werd goed geholpen.

Alles was helder. De reparatie zelf was ook mooi omgeschreven in de factuur. Absoluut aanrader.

Keurige garage die hun afspraken nakomen.

Eindelijk weer een garage gevonden waarbij je je eigen nog klant voelt, ze zij hun afspraken keurig nagekomen.

Altijd een goede service!

Vriendelijk en snel geholpen

Een aanrader

Prettig

Altijd zeer tevreden!

Service is altijd van hoog kwaliteit.

APK en bandenwissel prima verzorgd.

Topservice met een glimlach!

Even wissel van zomer- naar winterbanden. Kon erop wachten en heb heerlijk gewerkt in de showroom. Ik was vergeten te zeggen dat de olie moest worden bijgevuld, maar dat zien ze bij Weijenberg zelf ook! Olie was netjes weer op peil. En de zomerbanden staan in de opslag. Winter kan komen!

Klantgericht, vriendelijk en deskundig

Zonder afspraak binnengelopen, goed te woord gestaan en direct geholpen. Voor aanvullende werkzaamheden binnen afzienbare tijd andere afspraak gemaakt. Deskundig personeel.

TOP Autobedrijf!

Al zeker 11 jarenlang geweldige service en zeker niet te beroerd om mee te denken voor een passende

Top garage

We komen nu een jaar bij jullie en zijn erg tevreden. We worden goed , netjes en vriendelijk geholpen!

Fantastische service

Zijn erg vriendelijk en denken mee. Houden zich aan de afgesproken afspraken en staan voor je klaar.

Echt vriendelijk en professioneel personeel.

t Dorp 146

5384ME Heesch