Komen afspraken na

Ze doen wat ze beloven. Ze zijn reëel qua garantie. Moet wel optijd bellen voor een afspraak

Olieverbruik probleem prima opgelost

Net terug van vakantie met mijn VW T5 2013. De auto verbruikte behoorlijk wat olie, zeker bij zwaardere belasting. Ik heb voor mijn vakantie de auto bij garage Weijenberg gebracht voor het oplossen van het probleem. Dat hebben ze keurig gedaan. De auto rijdt prima en na 4000km geen druppel olie gebruikt. Het was een klap geld maar de monteurs in de garage weten wat ze doen en de service van het bedrijf is prima. Zeer netjes en vriendelijk geholpen en binnen afspraak en tijd opgelost.

Top service, fijne mensen en zeer klantvriendelijk

Auto aangekocht voor in februari. Er waren een aantal kleine puntjes, die zeer snel en vakkundig zijn opgelost in de garantieperiode. Netjes te woord gestaan en uiteindelijk een zeer tevreden klant.

Vakmanschap

Afspraak is afspraak bij auto Weijenberg. Er zouden meer van dit soort bedrijven moeten zijn, maakt alles een stuk gemakkelijker!

Gewoon een goed bedrijf! Goede correcte service!

Top garage

Goede monteurs en zeer deskundig. Goede service

TOP klantvriendelijk

Erg fijne garage, grote reparatie goed geregeld.

Altijd tijd en aandacht

Altijd service

Zo wil je een garage hebben.

Al vele jaren een betrouwbare garage waar goede afspraken mee te maken valt en doen wat ze zeggen. Bij het bedrijf ook een scherp geprijsd tankstation.

Super!

Auto gebracht voor een reparatie, super netjes afgeleverd, mensen die precies weten waar ze over praten, een echte aanrader!

Aanrader!

Vlotte, kwalitatieve service, ik raad het zeker aan!

Prima garage en service

Goede service, vriendelijk personeel. Duidelijke afspraken, vooraf overzicht van de werkzaamheden aan de auto. Keurige leenauto mee gekregen . Prijs afspraak klopt, factuur duidelijk.

Geweldige service en top bedrijf met top werknemers

In 1 woord GEWELDIG

Top service

Vorig jaar flink grote beurt uitgevoerd aan mijn A5 cabriolet, dit jaar alleen APK vanwege longlife en minder dan 30k km gereden

Top service, ze denken mee naar een gepaste oplossing!

Al jarenlang vaste klant bij deze fijne autogarage. Als er problemen zijn wordt er zeker meegedacht naar een goede oplossing.

Fijne garage met goede service.

Eerlijk, fijn bedrijf

Heb nu 2 keer mijn auto gebracht. 2 keer goed geholpen. Heel fijn en netjes geregeld allemaal. Blijf mijn auto brengen naar dit bedrijf. Eerlijk, en zeker niet duur

Persoonlijke zorg en service.

Naast de gebruikelijke goede service werd mijn auto ook nog eens thuis afgeleverd. Van mijn kant zéér gewaardeerd.!

Goeie communicatie en goed geholpen

Ik werd erg goed en vriendelijk te woord gestaan door weijenberg zelf en ook door zijn monteurs Ik had een aantal aanvullende vragen en ook hierbij hebben ze mij uitstekend geholpen

Hele fijne garage waar je je geen nummer voelt

Bij Weijenberg is de klant nog echt koning. Ik vertel mijn collega's en vrienden altijd wat voor fijne garage wij hebben in Heesch. In het vervolg breng ik mijn Aygo ook voor het onderhoud naar Weijenberg i.p.v. naar de toyota-garage, gewoon omdat ik meer vertrouwen heb in Weijenberg. In het kort: jullie krijgen van mij 5 sterren!

Prettig geholpen

Kwaliteit

Altijd boven verwachting

De autowereld staat niet bekend als een transparante markt. Desalniettemin hebben wij altijd het gevoel dat service en waardering van de klant hoog in het vaandel staat. Wij hebben niets dan goede ervaringen bij Auto Weijenberg.

positief!

correcte vriendelijk ontvangst en afspraak qua timing wagen netjes gepoetst terug (incl. motorcompartiment) leenwagen tegen verantwoorde prijs voorafbetaling en resterend bedrag in vertrouwen geregeld gedetailleerde factuur resultaat van de uitgevoerde werkzaamheden (olieverbruik TSI motor) zal ik helaas pas binnen enkel duizenden km finaal kunnen bevestigen, maar ik heb er vertrouwen in! In België - Vlaanderen tevergeefs naar oplossing gezocht om het probleem van dit toch overmatig olieverbruik opgelost te zien; via Internet search de oplossing in Nederland gevonden.

Vriendelijk en correcte afhandeling van gemaakte afspraken

Alles volgens afspraak uitgevoerd en nauwkeurig gespecificeerde factuur.

t Dorp 146

5384ME Heesch