top garage

klantgericht, betrokken en de service is top !!!

Uitstekende service, snel, efficiënt en zeer professioneel.

Mijn ervaring is altijd positief en ik ervaar Auto Weijenberg als erg betrouwbaar, snel, efficient en zeer professioneel.

Altijd vriendelijk en correct en daarmee voor ons een betrouwbaar adres

Betrouwbaar

Auto Weijenberg is een betrouwbaar autobedrijf die kwaliteit levert in onderhoud en goed communiceert over war er moet gebeuren en wat er gebeurt is. Verder ziet het bedrijf er verzorgd en netjes uit. De facturen zijn altijd overzichtelijk.

Klantvriendelijk

Correcte service

Professioneel en klantvriendelijk autobedrijf

Bij Weijenberg ben je geen nummertje. Ze hebben aandacht voor je en denken met je mee. Erg prettige garage!

Zeer vriendelijke en duidelijke communicatie.

Zeer deskundig en vriendelijk personeel, Ben zeer goed en snel geholpen.

Top bedrijf

Nu al 3 jaar klant bij Auto Weijenberg. Daar mijn Q5 gekocht en altijd goed en vriendelijk geholpen bij onderhoud en/of problemen. Iets waar je altijd op hoopt als er iets met je auto is, maar waar de auto-wereld niet altijd een goede naam heeft. Nooit spijt gehad van mijn aankoop, en rij graag een stukje om de auto ook daar te blijven onderhouden

Betrouwbaar, correct, vriendelijk

Erg vriendelijke mensen die vooral voor jou zoeken naar de juiste oplossing. Heel tevreden over de professionaliteit van deze garage.

Uitstekende service

Hoewel de reparatie iets anders verliep omdat de onderdelen van de motor van mijn auto anders waren dan verwacht, werd hier zeer flexibel en professioneel mee omgegaan en werd er helder met mij gecommuniceerd.

super bedrijf

Geeft ons een warm thuis komen , een goede service , en vriendelijke mensen

Wordt altijd netjes en snel geholpen. De garantie wordt ook echt verleend, dat maak je vaak anders mee. Kortom: top!

goede service

tot nu toe goede service en duidelijke uitleg.zeker de moeite waard om bij hun te komen .

Helemaal Top!!

Ik ben zeer tevreden over Garagebedrijf Weijenberg Heel goede service, vriendelijk personeel en deskundig advies Een professioneel bedrijf!

Perfect! Gelijk over tot actie.

Vriendelijk, behulpzaam én gelijk over tot actie en een oplossing. Kortom, perfect. Van een vraag in de ochtend naar een opgelost probleem einde middag!

Ik rijd er meer dan een uur voor

Top service en buitengewoon deskundig

Alles volgens afspraak!

Ik ben een nieuwe klant voor Auto Weijenberg. Kennismaking was al precies wat je wilt meemaken; rustig de tijd nemen, kopje koffie en alles uitleggen. Vervolgens een datum afgesproken dat onderhoud zou plaatsvinden. Leenauto zou klaar staan. Auto zou dezelfde dag klaar zijn. Alles verliep volgens afspraak. Helemaal geen zorgen of ergenissen daar. Aanrader. Ik blijf!

Gewoon dikke 10 !

De gevraagde service perfect uitgevoerd binnen de afgesproken tijd en gewassen terug gekregen !

Goed bedrijf

Ben hier altijd naar volle tevredenheid geholpen

Prima Behandeld

Goede afhandeling

Uitstekende service

Het vertrouwde adres van en voor de autoliefhebber. Hier ademend alles naar zorg en kwaliteit, waar persoonlijke aandacht nog volop in het vaandel staat. Mijn Audi Specialist bij uitstek.

Altijd is alles top geregeld, goede afspraken, fijn bedrijf.

Goed ervaring

Snel geholpen voor de beste prijs, olie verbruik is verholpen.

Bijzondere combinatie van vakmanschap en oprechte klantenservice.

Service en kwaliteit worden hier perfect gecombineerd er wordt meegedacht met de klant om ook reparaties praktisch te houden.

Iedere medewerker weet heel veel van audi

Het olieverbruik van m'n a6 30 tfsi zeer succesvol bestreden ,verbruikt vrijwel niets geen olie meer,op advies van Ramon trekstangetjes van de stabilisatorstang vervangen, waar ik geen speling op kon voelen ,maar de ( rammel ) was wel weg !

t Dorp 146

5384ME Heesch