Vlotte service

Kan er altijd terecht

Je voelt je een klant op de goede manier.

Vriendelijk en goed geholpen

Goed geholpen en de tijd voor je nemen. Ook na aankoop, binnen de garantie periode wordt je netjes geholpen. Fijne gastvrijheid, echt een familiebedrijf.

Mooi familiair bedrijf

We zijn een paar weken geleden zomaar naar een witte Audi Q5 wezen kijken op een maandagochtend. We werden vriendelijk ontvangen met een lekkere kop koffie, en konden op ons gemak de auto bekijken. Daarna werden goed geholpen, en konden gelijk een proefrit maken. 2 weken na de aankoop de auto opgehaald, naar alle tevredenheid. Na het overschrijven en een kop koffie kregen we nog een mooie bos bloemen mee. Ik zeg dat zie je maar op weinig plaatsen. Dus ja wij zijn een tevreden klant.

En met een schone auto naar huis

Is goed

Is goed gr Stef

Prachtig familiebedrijf met aardige medewerkers die doen wat ze beloven. Ze staan altijd voor je klaar en dat geeft een goed gevoel.

Snelle service

Na het maken van mijn afspraak, de geplande opdracht netjes uitgevoerd.

prima ontvangen en ze doen wat moet. nog geen 5 sterren omdat ik de auto net terug heb.

Top service

Voor de aankoop van de auto was ik al goed ontvangen. Helaas door weer omstandigheden eenzijdig ongeval gehad. Ben top geholpen door snel mij auto weer rijbaar te krijgen aan de telefoon ook altijd goed vriendelijk en top geholpen door het personeel

Net bedrijf

Kei te vreden Goede service

Al ong. 50 jaar mijn favoriete garage.

In al die jaren nooit ook maar 1 klacht gehad. Zeer vriendelijke mensen, die een fantastische service bieden.

FORMIDABEL ,VAKKUNDIG , BELEEFD , VERTROUWD

Wordt netjes en snel geholpen en krijg een prima services .

vertrouwen in service, raadgeving en eventueel reparaties

goed service, planning voor onderhoudsbeurten keurig op tijd gesignaleerd, onverwachte reparatie kosten worden goed uitgelegd, als klant voel ik me gesteund !

Snel en correct

Snel, goed en service gericht

Altijd superservice!

Knippert er een controlelampje... gewoon even langskomen dan lezen we dat snel voor u uit! Top!

Prachtig klantgericht familiebedrijf

Ik kom sinds een jaar of 9 in Heesch bij Weijenberg, waarover ik al zeker 30 jaar geleden van had gehoord dmv 1 van mijn leveranciers. Na het eerste bezoek al een paar mooie Audi’s gekocht die ik braaf in onderhoud breng , ook al moet ik daar vanuit Voorburg meer als 100 km voor moet sturen. Voor mij een absoluut voorbeeld bedrijf voor de hele branche!!

Klantgerichte topservice

Denken met de klant mee om een snelle oplossing te vinden voor het probleem of defect.

Al weer mijn derde Q5 en nog steeds TOP!

Sinds een paar maanden rijdt ik in alweer de derde Audi Q5 die ik bij Weijenberg heb aangeschaft. Al die jaren werkelijk top service bij aflevering, bij onderhoudsbeurten en bandenwissel. De vriendelijkheid die we bij alle medewerkers ervaren is buitengewoon. Kortom, we zijn al zo lang tevreden klant dat we niet eens weten hoe het bij andere garages is! En we hopen dat dat in lengte van jaren zal blijven. Complimenten Weijenberg team!

Helder duidelijke uitleg

Mijn TT hierheen gebracht voor overmatig olieverbruik te laten verhelpen , heldere duidelijke uitleg wat er gedaan zou gaan worden. De komende tijd moet uitwijzen of een en ander is opgelost, daar heb ik alle vertrouwen in

Vriendelijk, hulpvaardig en attent personeel.Altijd oplossingsgericht. Ik ben dan ook al jaren klant.

Vriendelijke mensen met veel ervaring!

Goed en snel geholpen met het probleem van mijn auto. Toen ik de auto ging halen was die gewassen ook!

Service met een hoofdletter S

Een elektrisch probleem met mijn Audi Etron waarbij ik ontzettend goed geholpen ben door deze garage. Niet alleen met het vinden van de oorzaak maar zeker ook met het oplossen ervan. De bereidheid om mee te denken naar een goede oplossing is bijna niet meer van deze tijd. Deze garage kan ik iedereen aanraden.

Zeer vriendelijke verkopers met de juiste aandacht voor hun klanten.

Na een korte zoektocht een mooie cupra gevonden bij autobedrijf weijenberg wat meteen goed voelde om daar een auto af te nemen. We kregen zelfs een mooie bos bloemen mee!

t Dorp 146

5384ME Heesch