Super klantvriendelijk

Voor de Audi q2 van mijn dochter alarm in laten bouwen. Vooraf een duidelijke uitleg door Ramon. Bij aankomst hartelijk ontvangen met koffie. Einde van de dag heeft mijn dochter de auto weer opgehaald en wederom gastvrij ontvangen door Gaby met weer koffie. Klantverwachting is overtroffen.

Een echte specialist

Wederom goed en netjes geholpen door Auto Weijenberg. Een auto bedrijf die klantgerichtheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Hier kunnen de officiele dealers nog wat van leren

Altijd paraat

Ik kan altijd terecht

Super geholpen door mensen met kennis van zaken!

Contact als erg prettig ervaren. Er wordt ruim de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden. Ook had ik meteen het gevoel dat ik met kundige mensen te had.

Duidelijke communicatie

Liefhebbers

Super service

Klantvriendelijk, meedenken, snel geholpen, eerlijke prijzen (voor een Audi garage) Top!

Snel en alles geregeld.

Zelfs een blinkende auto na apk en aantal reparatie's. Op dezelfde dag! Top.

Goede service en zeer klantvriendelijk!

Al jaren klant en zeer goede ervaring. Persoonlijke en zeer klantvriendelijke service en onderhoud wordt altijd correct gedaan.

Mijn audi daarheen gebracht voor motorrevisie ivm het bekende probleem en nu hem daarheen gebracht voor motorolie vervangen van de multitronic versnellingsbak. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

jj

jj

fijn bedrijf, fijne mensen, betrouwbare service

fijn bedrijf, fijne mensen, betrouwbare service

Top Garage!

Denk in alles goed mee!

Staan altijd voor je klaar!!

In één jaar 3 keer de hulp van Auto Weijenberg nodig gehad buiten de beurt aan de auto en iedere keer was het een goede ervaring. Een kleine schade voor mij perfect afgewikkeld met de schade expert, een snelle actie om mijn cabrio dak dicht te krijgen die open bleef staan en een probleem met mijn raammechanisme opgelost. Dat krijg je nu eenmaal met een 15 jaar oude TT. Bedankt Team Weijenberg

Geweldige service

Auto Weijenberg is ervaren en proffesioneel. Ze houden je op de hoogte tijdens het onderhoud en mn auto werd schoner terug gegeven dan dat ik hem inleverde.

Professionele garage vriendelijke sfeer

Professionele garage waar je vooraf informatie krijgt over wat er aan de auto gedaan moet worden met prijsopgave . De sfeer is goed en de mensen zijn heel vriendelijk

Weer netjes en deskundig geholpen!!

Top!!! Goede service, meedenken en alle gemaakte afspraken direct nakomen.

Heel fijn bedrijf, goede duidelijke communicatie. Geen onverwachte kosten achteraf. En super snelle service. Gewoon top geholpen. Jongs van Weijenberg !!!BEDANKT!!!

Goede, kundige en snelle service

Auto (Audi A4) gebracht voor onderhoudsbeurt, APK en een zoektocht naar een kleine lekkage. Ze bellen voordat er wat gedaan wordt met wat ze gevonden hebben en wat het plan is. Was netjes in een dag allemaal opgelost en geregeld. Top bedrijf met nette aardige mensen en kundige service.

Perfect!

Al jarenlang goede ervaringen en deskundig advies

Staan altijd voor mij klaar, al jaren

Helpen mij direct als dat nodig is Denken met mij mee Vriendelijk personeel Koffie staat altijd klaar Er is een leenauto aanwezig Er is een leenfiets aanwezig

Eerlijke en super klantvriendelijk bedrijf

Houd zich keurig aan afspraken, duidelijke factuur, vriendelijke eigenaren, zeer kundig personeel, aanrader !

Zijn altijd goed

Altijd vriendelijk en het belangrijkste altijd super gewerkt

in een woord geweldig

leveren snel en goed werk volgens afspraak het ouderwetse dorps garage gevoel in een moderne uitvoering dit was mijn eerste ervaring met Weijenberg maar ze geven je het gevoel alsof je er al jaren klant bent.

Super service, vriendelijk en behulpzaam!

Vakmensen waarbij de kwaliteit en service op nummer 1 staat.

Snelle en goede service .

t Dorp 146

5384ME Heesch