5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik was altijd client bij een \"zogenaamde officiele Toyota dealer\"in Haarlem. Na slechte ervaringen daar ben ik overgestapt naar VETOS autobedrijf de Wildt waar service nog hoog in het vaandel staat en je zonder kapsones zeer goed, deskundig en snel geholpen word. Ik beveel autobedrijf de Wildt dan ook bij iedere Toyota eigenaar van harte aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettige manier van omgang, goede service en kwaliteit

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kom al jaren bij De Wildt en wordt er immer snel, prettig en vakkundig geholpen. Ook mijn volgende auto koop ik weer hier.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na enig zoeken naar een andere Kangoo kwam ik bij Autobedrijf de Wildt uit. In vergelijk met andere bedrijven die ik heb bezocht ging er hier een wereld voor mij open.Ik werd prima te woord gestaan, alles zag er professioneel uit en na mijn aankoop, stond de auto op de dag dat ik hem kwam halen al blinkend op mij te wachten. Complimenten zijn hier zeker op zijn plaats.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs bij De Wildt even wezen gluren, om een dagje Urban Cruiser te huren, Maar toen zag ik hem staan, Mijn nieuw compaan, Nu kan ik trots uit mijn toy-opa Corola turen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn \"YARIS\", die ik kocht bij de Wildt in de Meer Moest terug voor een beurt, maar nu heb ik hem weer. Een puik resultaat,voor een prijsje op maat. En het was op die dag ook nog prachtweer!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben gewoon een heel tevreden klant. Al zestig jaar wordt er bevlogen vakmanschap geleverd: dat is goed voor de veiligheid op de weg en voor de portemonnee. Geen 10. Er moet immers wel ruimte blijven voor groei en ontwikkeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De Wild was voor mij het beste garagebedrijf die ik gekend heb ,en ik ben er altijd geweldig goed ontvangen en behandeld,maar ik ben verhuist naar Amsterdam, dus werd het een beetje te ver weg ,maar ik vind het nog steeds erg jammer dat ik er niet meer kom,of ze moeten de auto op mijn werk op komen halen,dan zou ik weer graag klant willen wezen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Daarover kan ik kort zijn : ervaring is uitstekend ( van ouderwets soort wat steeds zeldzamer wordt in deze maatschappij ) , het bedrijf levert goede spullen en diensten en men houdt zich aan gemaakte afspraken. Alle medewerkers zijn servicegericht. Ik raad dit bedrijf aan bij vrienden, kennissen, familie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik al vele jaren constant goede service krijg.

Venneperweg 389 391

2153 AA Nieuw-vennep