Het bedrijf is erg laagdrempelige en je word altijd gastvrij ontvangen. meerdere auto\'s gekocht altijd goede service en nette behandeling. Ook doen de monteurs erg goed hun werk.
Uitstekende service. Zeer klantvriendelijk, prijs is nog nooit tegengevallen.
Ik heb al meer dan 30 jaar alleen maar positieve ervaringen bij Bennie Wilmink
Goede service, twentse vriendelijkheid. Koffie staat klaar.
Uitstekend geholpen en voorgelicht bij de aanschaf van mijn Outlander PHEV. Informele en prettige sfeer!
Zeer correct en vriendelijk. Ter zake deskundig. Onderhoud wordt zeer goed uitgevoerd en men geeft daarbij goede adviezen. Ook bij inruil krijg je nimmer het gevoel dat in de eerste plaats aan de portemonnaie van Benny Wilmink wordt gedacht.
prettig en sociaal en tevens altijd info over andere fam leden.ook bij ziekte. de koffie staat altijd klaar. we wonen in Drunen en van daar uit gaan we graag naar Azelo voor onderhoud. tevens is dit goed voor verdere banden met oude kennissen.we komen al 35 jaar bij dit bedrijf.
Goede kwaliteit en altijd vriendelijk en behulpzaam terzake kundig personeel, die op allerlei manieren je terzijde staan.
Mitsubishi Space star gekocht, prima geholpen en goede uitleg gehad.
prettig contact, goede service
Uitstekend en bijzonder klantvriendelijk geholpen.
Uitstekende ervaringen uit het verleden hebben ons opnieuw naar Azelo gebracht. Ook nu weer dezelfde uitvoerige en deskundige voorlichting gekregen waar we erg gesteld zijn. Op een informele en uiterst plezierige wijze zijn we geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe ASX.
We hebben nog nooit met zo\'n fijn gevoel een auto gekocht! Optimaal tevreden over de service, het meer dan nakomen van afspraken en de prettige benadering. Dank!
Prima service en zeer klant vriendelijk.
Ben al jaren, tot volle tevredenheid, klant en heb nooit overwogen over te stappen naar een ander garagebedrijf. Service en klantgericht zijn van een zeer hoog niveau. Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
De gemoedelijke omgang en de klantgerichtheid spreekt ons erg aan. Het heen en weer rijden om aan deze kant van het land een auto te kopen is zeer de moeite waard gebleken. Hier voel je je nog klant!
zeer klantvriendelijk deskundig en altijd tijd voor de klanten.
Prettige garage zowel in Enschede als Azelo. Kom er al ruim 20 jaar en nooit problemen gehad. Geen verkoop praatjes maar meedenkend en alternatieven aangevend. Hou er altijd een tevreden gevoel aan over zowel na onderhoud als na aanschaf nieuwe auto of occasion. Met name de persoonlijke benadering door steeds hetzelfde personeel geeft vertrouwen.
vriendelijk betrouwbaar, soepel
Al jaren klant zeer klant vriendelijk deskundigheid zeer hoog