• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend. Vind het altijd heel plezierig om er te komen.

perfect, zeker aan te bevelen

Aanschaf occasion. Prima geholpen nette zaak .komen er al jaren. Dikke pluim. Goede communicatie en prijs kwaliteit verhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Ook nu weer is ons contact (60000km beurt) naar volle tevredenheid afgehandeld. (met dank aan Kevin, voor de extra service)

goede service, goed behandeld

Fijne garage. Eerlijk, gemoedelijk en betrouwbaar en ze geven je het gevoel dat ze moeite doen om het niet te duur te laten worden. Ben al bijna 25 jaar klant en nog nooit iets slechts meegemaakt en ik blijf klant met welke auto dan. Ook veel familieleden en kennissen zijn klant en wat ik hoor om me heen, ze zijn allemaal tevreden.

goede service, goed behandeld

Hulpvaardig, kostenbewust en prettig personeel

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Ik ben al een aantal jaren client bij dit bedrijf. Onze keuze is bepaald door de manier waarop men hier tegenover clienten staat en de wijze waarop het bedrijf zich presenteert. Het is een echt \"familie\" bedrijf, men doet alles samen.

perfect, zeker aan te bevelen

al jaaaaaaarenlang klant en zeeeeer tevreden, nog meer sinds Kevin bij jullie werkt en ik zelfs niet meer zelf de auto voor onderhoud naar de garage hoef te brengen. Die neemt hij mee en levert hem keurig weer in (mert rekening!)

voldoende, een redelijke ervaring

De laatste reparatie betrof oa het vernieuwen van de remschijven en remblokken. Sindsdien maakt de auto het geluid van een oude stoptrein. De wiellagers maken, integenstelling tot voorheen, veel herrie.

perfect, zeker aan te bevelen

Ben al ongeveer 30 jaar klant en ben met alles wat ooit aan een auto van mij moest gebeuren zeer tevreden, of het nu reparatie, onderhoud of aanschaf van een andere auto was. Altijd goed geinformeert en vriendelijke ontvangst.

goede service, goed behandeld

Pas een gebruikte auto aangeschaft, mijn eerste indruk is erg positief

goede service, goed behandeld

Super bedrijf altijd staan ze klaar goede service we komen al 30 jaar bij hun zulke bedrijven zie maar weinig omdat ze er gewoon blijven geen poehee geen nummer altijd tijd voor een praatje .dat mag wel eens gezejgt worden.

goede service, goed behandeld

Bijna 30 jaar klant bij deze garage. Dat zegt op zich meer dan genoeg!

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Al jaren vaste klant, en altijd perfect geholpen.

goede service, goed behandeld

Gewoon goed! Geen moeilijk gedoe maar gewoon de afspraken nakomen. Voor alle bijkomende reparaties wordt gebeld en gevraagd of deze uitgevoerd mogen worden. De auto volgens afspraak klaar op afgesproken tijdstip. Eindelijk een eerlijk en net bedrijf.

Holtersweg 49

7556 BS Hengelo