Ze denken mee. Betrouwbaar. Persoonlijke benadering. Haal en breng service is oké.

Ging weer van een leien dakje :-)

Probleemloos.

Nemen alle tijd en losse problemen deskundig op.

Goede service en transparant

Altijd goede en persoonlijke service. Daarnaast op transparant in de kosten. Je weet waar mogelijk van te voren waar je aan toe bent.

zeer positief

Bij aankoop van tweedehands Mitsubishi netjes en vriendelijk behandeld. Ondanks relatief lage aanschafprijs volledige garantie gekregen en enkele kleine gebreken zijn ook direct serieus afgehandeld en netjes opgelost. Tot nu toe alleen maar positieve ervaring. Top!

gewoon goed

fijne behandeling,eerlijk verhaal

Zeer klantvriendelijk en servicegericht bedrijf.

Altijd oog voor de wensen van de klant. Ze kennen jouw als klant. Zeer bereidwillig om kleine 'probleempjes' direct op te lossen. Goede adviezen, die - met toestemming van de klant, adequaat worden uitgevoerd.

Top service en verkoopafdeling.

Al 30 jaar klant bij Autobedrijf Bennie Wilmink en ik rij nu naar volle tevredenheid in mijn 10e Mitsubishi. Zeer goede service, perfecte werkplaats en uitstekende vriendelijke verkoopafdeling.

In één woord fantastisch

Ondanks dat ik een auto uit een lage prijsklasse heb gekocht en een auto heb ingeruild die 21 jaar oud is, ben ik echt fantastisch geholpen door Jörgen Hartgerink met zijn collega's. Ik ga hier zeker terug komen.

Goede ervaring.

Ik word altijd goed geholpen. Ben zeer tevreden.

Vlotte afhandeling

Vandaag weer mijn Volvo V70 voor een grote beurt en APK gehad. Een mooie leenauto meegekregen en alles weer vlot geregeld. Bedankt voor de service

Altijd vriendelijk en behulpzaam. De auto rijdt weer als een zonnetje.

Snel goed en volgens afspraak uitgevoerd

Prima, Geweldig bedrijf al 40 jaar een tevreden klant.

Zeer flecibel

Op het laatste moment kon ik de auto voor een beurt toch niet brengen, was geen probleem en werd soepel aangepast. Dank jullie wel!

uitstekend, alles vlg planning

Zoals altijd, zeer correct.

Ouderwets goede service!

Ouderwets goede service!

Afspraak moest worden verplaatst wederzijds, Eddy hierin altijd behulpzaam. Goede service! Nieuwe winterbanden achter. Hierover moest wel gebeld omdat profiel minimaal bleek. Dat had ook gekund bij wissel van winter naar zomerbanden, dan waren de banden op voorraad geweest, of toen meteen al vervangen. Nu niet zo handig omdat ze op de dag zelf besteld moesten worden. (Ik was nog wel op tijd voor afspraak in Diepenheim later die middag, dus uiteindelijk geen probleem)

Prettige service

De prijsopgave vooraf voor de grote beurt was correct.

Klantvriendelijk en super geholpen bij de aankoop van de auto

Klantvriendelijk

Prettig gesprek met verkoper en leuke bos rozen als attentie. Aangekochte Ford Fiesta keurig afgeleverd.

Prima garage en vriendelijk personeel

Al jarenlang klant

Service en (prijs/)kwaliteit boven verwachting

Inmiddels mijn 3e auto bij Bennie Wilmink gekocht, ookal woon ik al een tijdje niet meer in Twente. Voor mij een vast adres. Zeer tevreden over mijn auto, de service en de medewerkers van dit bedrijf! Een absolute aanrader!

Uitstekend geholpen.

Bij de keuze voor een nieuwe auto zijn wij prima geholpen. Vooral de persoonlijke benadering wordt door ons op prijs gesteld.

Perfect en persoonlijk geholpen

Ik rij al jaren in een mitsubishi van Bennie Wilmink, eerst in Azelo en nu in Hengelo. Ik word altijd prettig en met respect geholpen, zowel door de receptionist als door de verkopers en de monteurs. Hier voelt men zich geen ‘nummer’, eerder familie.

Alleen maar positief

Al jarenlang alleen maar positieve ervaringen met onderhoud en, klantgerichte service eerst in de vestiging Enschede, maar deze zelfde ervaring ervaar ik nu in de vestiging in Hengelo.

Holtersweg 49

7556 BS Hengelo