Verkoop ging goed, aflevering liet te wensen over, herstel voor een groot gedeelte weer goed
De (aanloop naar de) aankoop van en inruil op de Alfa Stelvio heb ik met de verkoper als zeer prettig ervaren. Afspraken worden nagekomen en de verkoper staat open voor een gesprek, denkt mee en biedt en vraagt (voor een merkdealer) reeele prijzen. Ook wordt er door de verkoper goed geluisterd en handelt hij daarnaar. Top!
Helaas was ‘onze’ verkoper op vakantie voorafgaand en bij de aflevering. Zo’n moment is toch altijd een beetje een feestje, zeker als particuliere koper. Echter ging het hier helaas niet helemaal goed: auto werd niet afgeleverd zoals besproken (kras niet weggewerkt en de aftermarket raam tinting vertoonde luchtbubbels) en wist de afleverende medewerker niet hoe het alarm werkte ed.
Helaas moest de auto hiervoor later weer terug. Overigens is alles zeer netjes hersteld en zijn ook de Duitse instructieboekjes vervangen, zijn er slotbouten geplaatst, software geüpdatet en is de accu vervangen. Wat dat betreft, prima herstel van de service ondanks de tegenvallende aflevering.
Als nabrander is het issue met het alarm dat zo nu en dan willekeurig af ging, prima opgelost door de leverancier bij mij aan huis.