Deskundige, vriendelijke Service met een hoofdletter S van A tot Z bij Zeeuw Automotive Zwijndrecht
Een kleine 2 jaar geleden een proefrit gereden in een Alfa Romeo Giulia, omdat onze wens de Alfa Romeo Stelvio net boven ons budget viel. Hoe heerlijk de auto ook reed, we wilden toch écht een hoge auto. Corné Penning heeft ons toen heel vriendelijk en correct geholpen, ondanks er geen auto verkocht werd. Nu (2022) zagen wij een Alfa Romeo Stelvio uit 2018, die beter binnen ons budget viel en wederom kregen wij contact met Corné Penning. Dit keer ging de deal na een heerlijke proefrit in de Alfa Romeo Stelvio AWD dan toch door. We wilden een aantal dingen anders, andere grotere wielen, rem klauwen rood gespoten en de blackline uitvoering voor en achter én een trekhaak. Ondanks de vakantietijd hebben we toch relatief kort hoeven wachten en nu zijn we alweer een week trotse eigenaar. Bij deze willen we Corné en zijn collega’s (want Corné heeft niet alles alleen gedaan ;) bedanken dat alles in 1x goed is gegaan, vooral de uitlaat was voor ons heel spannend, want we wilden geen ‘hap’ uit de bumper zien. De ‘oude’ velgen die we voor de winterbanden gaan gebruiken, zijn netjes thuis bezorgd. Kortom, een heel fijn bedrijf om te komen (koffie staat altijd klaar) en altijd vriendelijke, deskundige medewerkers.