Duidelijk, volgens afspraak en vriendelijk

Het hele traject van het afspraak maken t/m de digitale factuur is prima verlopen. Vriendelijke mensen zijn het ook nog eens, je voelt je welkom en gewaardeerd als klant.

Uitstekend in alles

Zeer vriendelijke mensen, allemaal. Hulpvaardig, servicegericht en voor prima tarieven!

Topservice!

Nette garage

Heb hier afgelopen zaterdag een hele leuke auto gekocht. Zeer vriendelijk personeel, nette garage. Zal iedereen aanraden hier een auto te kopen.

Heel tevreden

Heel tevreden. Het was makkelijk om een afspraak te maken online

Vakmanschap

Bij Zeilmaker werken ze goed en transparant

Ze werken snel, keurig en zijn betrouwbaar. Ben zeer tevreden!

Altijd goede service leverbaar.

Een prima "uitgebalanceerde" reparatie!

En de nodige "remmenreparatie" kan heel snel ingepland worden. Daardoor kunnen we met een goed gevoel op vakantie!

Snel, vakkundig, communicatie, top!

Onderhoud ingepland, toch ging de auto eerder kapot dat gedacht. Bij de garage gebracht en binnen 2 dagen weer gemaakt ondanks dat ze het erg druk hadden. Top jongens! Heel erg bedankt! Ook de communicatie is erg fijn, offerte vooraf, je weet altijd waar je aan toe bent!

Uitstekend dus

Goede communicatie Je word netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de kosten dus geen gedoe achteraf. Ik vergat (door omstandigheden)de afspraak geen gezeur of gemopper,geen probleem dan doen we het volgende week.

Snelle en goede service

Online afspraak inplannen werkt perfect. Zo kan ik altijd ruim van te voren afspraak inplannen op een dag dat het mij uit komt.

Snel, komt afspraken na. Betrouwbaar.

Betrouwbaar

Vriendelijk en correct!

fijne mensen en goede service

zie boven

Zeer vriendelijk, zorgvuldig en snel.

zeer vriendelijk, zorgvuldig en snel.

Maken waar wat ze beloven Communiceren tijdens het werk over eventuele extra punten. Toen de accu het de dag na de APK toch nog begaf, en onze auto al weer op de oprit stond. Kwamen ze die dag nog langs om de auto te jump-starten en bouwden vervolgens een nieuwe accu in in de garage. Top!

In korte tijd de afspraken helemaal nagekomen

Bij mijn merkdealer had ik 3 maanden moeten wachten op een beurt en reparatie. Belachelijke situatie. Daarom Zeilmaker gebeld waar ik binnen 3 weken terecht kon.

Keurig en net bedrijf met eerlijke mensen en een eerlijk advies en goede service

Keurig en prima geholpen

goede service

prettig en heel fijn geholpen ondanks de drukte

zeer betrokken garage

zeer betrokken garage

Doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze gaan doen

Transparant in omgang en na aantal jaren klant geen kwaliteitsproblemen gevonden.

Fijne, vriendelijke service met een goed inlevingsvermogen!

Zeer vriendelijk en duidelijk en behulpzaam!

Weer uitstekend geholpen door Peter

Zoals ook bij eerdere bezoeken weer netjes en keurig geholpen. Een mooie auto kunnen kopen.

Perfecte communicatie en alles als gehoopt

Duidelijke offerte, goed advies, auto rijdt weer als n zonnetje, en netjes gestofzuigd. In een woord: fijn!

Betrouwbaar, snelle service.

Een prima garage. Ben er blij mee.

Groenestraat 7

6991GA Rheden