Fijne garage

Ze denken met je mee en zijn zorgvuldig. Een dikke tien!

Top service

Super vlotte service! Erg behulpzaam en denken mee in oplossingen!

Komt de gemaakte afspraak na.

Werkt netjes en volgens afspraak. Alrijd zeer tevreden.

Deskundig klantgericht

Goed bereikbaar. Zoekt met klant naar oplossingen bij problemen

Altijd prima en persoonlijke service.

Altijd prima en persoonlijke service.

Goede service en reparatie door een betrouwbaar familie bedrijf.

Goed persoonlijk contact.

Duidelijke communicatie

De offerte/factuur van Zeilmaker lijkt me passender/eerlijker dan die van mijn vorige garage

geweldige service en vakmanschap

geweldige service en vakmanschap

Goede ervaring

Vriendelijk geholpen, en er werd de tijd genmoen om mij zo goed als mogelijk te helpen.

heel klantvriendelijk, je wordt goed geïnformeerd. alles perfect geregeld

kon makkelijk online een APK en onderhoudsbeurt inplannen. Je wordt via de app en telefoon geïnformeerd over de kosten. De kosten kwamen overeen met de factuur.

goed onderhoud . geen verrassingen achteraf.

En garage die met me meedenkt, super!

Een fijn bedrijf met ervaren personeel.

Altijd fijn geholpen en snel weer klaar.

Prima familiebedrijf.

Hier word ik altijd snel en goed geholpen, als iets aan mijn auto mankeert. Ben zeer tevreden met de service.

heel goed

uitstekend en heel netjes

Fijne garage met deskundige medewerkers

Vriendelijk, ter zake kundig en er is altijd een acceptabele oplossing bespreekbaar. Goed dat er in ons dorp zulke fijne faciliteiten beschikbaar zijn.

Goeie communicatie

Prettig

Goed geadviseerd en vriendelijk geholpen

Ik werd vriendelijk geholpen en ze wisten zelfs op het laatste moment nog een afspraak in te plannen. Er werd met mij meegedacht en ik werd goed geadviseerd dat een grote beurt op dit moment niet nodig was, wat ik zeer op prijs stelde. Ik zou deze garage zeker aan anderen aanraden!

snelle en goede service

auto voor APK en onderhoudsbeurt gebracht. werkzaamheden keurig in overleg uitgevoerd

Zo wil je dat je garage is

Afspraak via de site, duidelijk, makkelijk en snel geregeld. Op dag van afspraak geen gedoe of lang wachten, uiterst vriendelijke dame bij de receptie, fijne leenfiets mee. App bericht over prijs en werkzaamheden en wanneer auto weer opgehaald kan worden. Wederom duidelijk en snel. Zeer prima geregeld allemaal.

Goed onderhoud is een must, elke keer weer tevreden.

Fijn bedrijf om de hoek, al jaren klant en nooit teleurgesteld. De koffie staat altijd klaar! Veel kennis van zaken, denken mee, geven advies en voor alle merken is het onderhoud geen enkel probleem.

Goede eerlijke service en kennis.

Betrouwbaar bedrijf en goede service.

Makkelijk bereikbaar. Ook telefonisch prettig contact. Goede service en fijne medewerkers.

uitstekend

Keurig afgehandeld

Meedenkende garage die problemen oplost tegen een redelijke prijs.

Goede ervaring met een meedenkende garage die problemen oplost tegen een redelijke prijs. Kom hier al jaren met meerdere auto's.

Groenestraat 7

6991GA Rheden