Altijd fijn, snel en vriendelijk geholpen

Zie boven

Uitstekend bedrijf met een goede klantenservice !

Ik rij al jaren Subaru en , indien nodig, word je er snel en vakkundig geholpen. Als klant ben ik erg tevreden over dit bedrijf.

Fijne garage

Fijne garage die met je mee denkt. Zeer vriendelijk personeel

Prima service en klantvriendelijk

Prima service en klantvriendelijkheid

Naar behoren opgelost

Vorig jaar ben ik trotse eigenaresse van een mooie zwarte bolide geworden. De auto werd aan mij verkocht als eentje 'waar ik jaren geen omkijken naar zou hebben' en 'een mooie upgrade'. Helaas heb ik het afgelopen jaar toch wat mankementen aan de auto gehad aan zaken die Zuithof (wellicht?) op voorhand niet allemaal had kunnen weten. Ondanks dat ik ervan baalde dat de 'upgrade' niet de vooruitgang was die ik voor ogen had toen ik de auto kocht, zijn de problemen naar behoren én op mijn verzoek kosteloos opgelost. Dit laatste ondanks dat de officiële garantietermijn inmiddels verstreken was. De score die ik geef is dus niet gebaseerd op de tevredenheid over mijn auto, maar op de manier waarop Zuithof het tot dusver heeft opgelost. Nu maar hopen dat de 'daar heb je jaren geen omkijken naar'- periode eindelijk gaat aanbreken.

Goed en vriendelijk behandeld

Goed em vriendelijk behandeld.

zeer goed

geweldig.

uitstekende service zoals altijd

Altijd prettig en behandeld en vakwerk geleverd

De service is prima.

Ben tevreden met de geleverde diensten, service en onderhoud.

Erg betrouwbaar

Vakkundige en vriendelijke mensen

Deskundig en vriendelijk

Bij problemen kun je direct komen en wordt dit opgelost.

Goede, persoonlijke service

zie hierboven

Goede service en vriendelijke mensen.

Ik voel me bij Zuithof nog klant en word er als zodanig behandeld.

Wordt keurig geholpen

Koffie maakt 1 uur wachten niet vervelend.

Was de eerste ervaring. Kwam van een andere dealer, ook een goed bedrijf. Goede afspraak gemaakt, deze is nagekomen.

Anders dan ik gewend ben van Zuithof b.v. liet het bedrijf een paar steekjes vallen.

Ik kwam voor een grote beurt (Subaru Forester). De auto zou in de namiddag klaar zijn. Ik kreeg in de loop van de morgen echter een bericht dat bepaalde onderdelen niet voorradig waren en of het mogelijk was dat ik de auto de volgende ochtend zou kunnen ophalen. De volgende ochtend haalde ik de auto op. Tijdens het rijden merkte ik dat een controlelampje brandde. Dat bleek de TPMS te zijn (bandenspanningscontrole). Ik stopte en maakte telefonisch melding van dat feit. Of ik direct terug wilde komen dan zouden ze het fixen. Aldus geschiedde. Na een goed kwartier was de auto klaar. Ik weer op pad. Wat bleek: het lampje brandde nog! Weer terug. Opnieuw gewacht -waarbij de receptioniste me wel heel aardig een kop soep aanbood- en toen was het euvel verholpen: alle 4 ventielen/sensoren (?) vernieuwd. Excuses werden aangeboden.

Vriendelijk personeel waar je goede afspraken mee kunt maken.

Klantvriendelijk en vakkundig

Ik kom hier al vele jaren naar tevredenheid. Er wordt meegedacht waar nodig. Vriendelijk personeel.

Gewoon goed

Altijd ook ff tijd voor een praatje, en ook service als.je.onverwacht iets hebt, snel geholpen

Super garage

Elke keer alles goed geregeld

Autobedrijf Zuithof BV is een top bedrijf.

Autobedrijf Zuithof is een klantgericht bedrijf met vriendelijk en kundig personeel dat denkt in oplossingen.

Een nieuwe auto gekocht. Super goed geholpen. Ze denken met je mee en geven goed advies.

uitstekend klantgericht bedrijf!

Goede begeleiding van mijn schade, duidelijke uitleg en verwachte kosten. Gratis de tijd van herstelschade een gratis vervangende auto gekregen. Schade is perfect gemaakt. Goede service en een vertrouwd bedrijf.

Geweldige service

Het probleem werd direct opgelost.

altijd vriendelijke ontvangst met een lekker kopje chocolade melk.

De herkenbaarheid naar ons geeft altijd een thuisgevoel. Men weet precies wat we zoeken en dan is de koop zo gedaan.

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek