Perfect geholpen

Staan altijd klaar.o.a voor een lening auto. En b.v.snel wisselen van de afspraak.!

Snel, klantvriendelijk en betrouwbaar

Afspraak voor bandenwissel. Ondergenot van een kopje koffie en een praatje heb ik even gewacht tot de auto weer klaar was. Dat was heel snel.

Prima bedrijf ; snelle goede aanbieding.

Nette aflevering en service bij aanschaf bedrijfswagen.

Laat mij en auto nooit in de steek.

Zowel bij aankoop, inruil en onderhoud altijd als echte trouwe klant behandeld, ook flexibel, betrouwbaar en van klein naar groter, service en gastvrijheid en optimale deskundigheid personeel, ik prijs hen altijd aan om dat ze zo gewoon zijn. Een praatje, koffie en krant horen daar bij! Ik ben trots op jullie.

Geweldige service en deskundig personeel.

Geen verkopers met 3-delig en stropdassen. Je mag ook in de werkplaats komen.

Fantastisch familiebedrijf waar ik heel veel vert in hev

Ik woon in Hoofddorp en heb contact gehad met Jarno via de mail en telefonisch geen vraag was te veel en uiteindelijk een afspraak gemaakt voor zaterdag 29 maart na een heerlijk kopje koffie een proefrit gemaakt in de Toyota Corolla cross wat een fantastische auto na terugkomst verteld aan Jarno dat ik de auto wil kopen de administratieve papieren in orde gemaakt en de koop was rond Voordat ik weg ging heb ik nog een uitgebreide uitleg gekregen over de auto wat heel plezierig was Jarno kwam nog een cadeautje met streekgerechten van de bakker en bonbons al met al een geweldige ervaring waar de grote jong n van de auto boulevard wat van kunnen leren Mensen zoek je een mooie auto dan is dit familiebedrijf een aanrader.

Prima service en advies.

Bandenwissel soepel verlopen. Daarnaast goed meegedacht en advies gegeven over het eventueel inruilen van onze Forster.

die is heel goed

Top ervaring

Aardige en kundige menen. Het contact loopt goed en het is een erg betrouwbaar bedrijf.

Plezierig en efficiënt.

een zeer klantvriendelijke garage al jaren een klant en ga ook niet weg

al meer dan dertig misschien wel langer klant ,je kunt altijd op ze rekenen

Top bedrijf

Echt een vertrouwd adres, laagdrempelig met fijne mensen.

Goed geholpen en probleem snel opgelost

vertrouwd adres , gaan eerlijk met de klanten om

Ik ken het bedrijf al sinds 1992, tot 2002 in mijn vrije tijd geholpen in de Verkoop . Men is erg begaan met de ( trouwe ) klanten, eerlijke behandeling mbt reparaties.

Goede service met koffie

Daar waar ze nog oog voor de auto hebben en oor voor de klant. Koffie staat altijd klaar en tijdens het wachten kan ik nog digitaal door werken aan de grote tafel. Voor mij de perfecte combinatie

Zeer tevreden..

Zeer tevreden. Goede service en communicati

Goed geregeld en uitgevoerd.

Een betrouwbare garage.

Vriendelijk, snelle service

Bekwaam hulpvaardig en klantvriendelijk

Zeer betrouwbaar

Goede service en altijd koffie

Ruim 40 jaar tevreden klant

Gewoon goed.

Altijd goed.

GEWELDIG

Ontzettend fijne en goede garage met hele vriendelijke mensen. Dikke pluim

Staan altijd voor je klaar

Als er wat is met je auto, je kunt er altijd terecht, hoe druk ze het ook hebben, er wordt altijd een oplossing gevonden zodat het zsm wordt opgelost! Top bedrijf

Sinds jaar en dag vertrouwd adres!

Al meer dan 40 jaren zijn wij klant bij Zuithof. En dat niet zomaar. Zuithof is een prima garage, met heel fijn en deskundig personeel. Denken altijd met de klant mee. Komen afspraken altijd na. Vinden altijd wel weer oplossingen. Er heerst een gemoedelijke, degelijke Twentse sfeer. Een familiebedrijf waar we graag over de vloer komen. Gerard Vos.

Verbaasd....

Fijn bedrijf vriendelijke mensen. Auto grote beurt laten doen, leen auto meegekregen. Fijn dat dit kan. Maar waren erg verbaasd toen we onze auto weer op gingen halen... Waarom...dit plaatsen we hier niet,dat is niet leuk en bespreken we nog wel. Nogmaals een fijn bedrijf

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek