Goede service en klantvriendelijk

Wordt altijd goed geholpen en van advies gediend

heel goed bedrijf

prettig

oer degelijk bedrijf

eerlijk oprecht betrouwbaar

Zeer goede service

Uitstekende service

Altijd vriendelijk, goede service en vakkundigheid. Ik kom er al jaren.

is altijd goed

Flexibel

Moest plotseling de afspraak verzetten en men doet alle moeite om daarin mee te denken en te doen.

Goede service en goed bereikbaar, open en transparant.

Al zo lang klant en nog nooit een negatieve ervaring.

Super vriendelijk en klantvriendelijk

Goede ervaringen mee de afgelopen 30 jaar

Prettige en kwalitatief “gewone” nuchtere Twents bedrijf.

Altijd tijd voor een kleine reparatie. Die dan ook nog onder de service valt en niets kost!!

Helemaal super!!

Perfect degelijk autobedrijf, doen wat ze zeggen. En je bent altijd welkom.

betrouwbaar en gelukkig nog zelfstandig

Fijn dat er nog autobedrijven zijn die geen onderdeel zijn van grote financiële geldschieters die zich mobiliteitspartners noemen, maar alleen op maximale winst ten koste van consumenten. Er is nauwelijks concurentie meer het zijn grote monopolisten geworden. Bij Zuithof ben ik klant en ben zeer tevreden over hun service en je kunt er altijd terecht voor koffie, supermooi familie bedrijf, graag houden zo!

Mijn auto gekocht bij een prachtig familiebedrijf.

Op basis van een goede en duidelijke (garanties enz.) website en een mooie offerte op zak heb ik de lange reis naar Bornerhoek ondernomen om daar de auto die ik wilde hebben te zien en te kopen. Alles verliep uitstekend en de auto was perfect. Ik ben blij dat ik mijn auto bij dit bedrijf kon kopen.

100% klant vriendelijke

Je wordt altijd goed geholpen

Er heerst n leuke sfeer, altijd koffie/thee klaar en tijd voor n praatje.

Prettige sfeer

Kan niet anders dan 5-sterren te geven. Meer is niet mogelijk. We hebben dealers in de buurt zitten maar kozen voor Gelderland, 165km van ons huis. Dat zegt toch meer dan genoeg. Uiteraard zeer klantvriendelijk. Zoeken naar oplossingen. Prijzen voor onderdelen, reparatie of onderhoud stijgen niet de pan uit. Vol lof voor deze gezellige familie bedrijf. Ik zou zeggen ga eens langs om de sfeer te proeven.

Gewoon heel goed

Een van de betere garages

houwen zo.

houwen zo.

Goeie snelle service!

Bij reparatie kun je bijna altijd een leenauto krijgen.

Zoals al meer dan 25jaar uitstekend

Een prachtig bedrijf waar ik met plezier kom

De service was weer prima.

Weer zeer fijn geholpen

Altijd weer een goed gevoel bij Zuithof. Altijd vriendelijk en beleefd. Vakkundig personeel.

Ik wil geen andere garage.

Heb vertrouwen in de afspraken en reparaties die uitgevoerd worden. Heel klantvriendelijk goede service.

uitstekende service

Gewoon de service die je van een garage mag verwachten. Ik ben al jaren klant en nog steeds tevreden.

Hele prettige, snelle en aandachtige service!

Ik had laatst een kapotte accu. Ik kon meteen even langskomen, kreeg een kopje koffie en binnen de kortste keren zat er een nieuwe accu in. Fijn!

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek