5 sterren waardig!!

Ontvangst, reparatie en een leenauto mee terug service staat hoog in het vaandel in dit mooie bedrijf!!

Super 100%

Op tijd geholpen als prima verlopen en snel…….

Sterretje in de voorruit

Sterretje in de ruit kan dure gevolgen hebben met de autoruiten van tegenwoordig. Met al die ingebouwde, aangebouwde en gelijmde apparatuur. Maar via de verzekerd van Interpolis en de snelle reparatie bij Zuithof gelukkig is erger voorkomen. Het beginnende barstje hebben ze weten te stoppen.

Top bedrijf

Je wordt goed geholpen en vriendelijke mensen

Fijne garage!

Fijne medewerkers, staan altijd voor je klaar. Al jaren de auto in onderhoud en dat bevalt goed

Correcte aflevering

Goed geholpen.

Goede service en komen afspraken na

goed geholpen

snel en goed geholpen

Altijd attent.

Echter bij navraag voor de verwisselde accu, was de vervangende accu niet meer terug te ontvangen? Waarom? Na meting van jullie niet voldoende stroom, echter zelf nooit geen klachten gehad! Verder o.k.tot zover wij kunnen merken.

Erg prettige communicatie en vertrouwen in kunde

Ik merk dat er word opgenomen wanneer ik bel. Er wordt mee gedacht betreffende reizen en tijd. Met een drukke agenda is het erg prettig dat er helder wordt gecommuniceerd.

Geweldige service!

Onze ervaring is super goed, vriendelijke mensen, altijd koffie/chocolademelk, geweldige service! Toppie!!

Prima geholpen

Prima geholpen ze waren er snel

De communicatie kan iets beter

Als de auto een beurt krijgt en de klant wordt gebeld omdat er een onderdeel of onderdelen moeten worden vervangen, en de klant kan zich niet voorstellen dat het onderdeel stuk of versleten is, bewaar dan het deel en laat het aan de klant zien zodat er geen misverstanden ontstaan

In zijn werk is Zuidhof sterk

Het was een APK de grote beurt komt er aan.

Je wordt goed geholpen. Personeel is vriendelijk.

Snelle hulp

super geholpen

kleine ongeluk gehad en meteen geholpen met een noodreparatie. Daarna meteen meegedacht hoe de auto voordelig te kunnen repareren. binnen 2 weken alles weer inorde.

Dit is hoe het hoort

Auto gebracht voor een grote beurt. Ik kreeg zonder problemen een leenauto. Er werd van tevoren goed gecommuniceerd over welk onderhoud er gedaan moest worden naast de grote beurt.

Top garage

Goed , correct , gemoedelijk

Bij de keuring van de auto gaat altijd alles in overleg qua reparaties. Het is soms wel schrikken bij de afrekening van de onkosten. Altijd even een belangstellend praatje van/met de vorige eigenaar. Wat ik een mooi gebaar vond is dat ik een cadeaubon kreeg voor een etentje, omdat ik nogal geschrokken was van de laatste onkosten . Erg aardig en bedankt daarvoor.

gastvrij op z'n twents en afspraken nakomen.

auto gekocht, snel en duidelijk zaken kunnen, eigenlijk hoort het gewoon zo, maar wel heel plezierig dat het hier ook daadwerkelijk gebeurt.

No nonsens

No nonsens

Vriendelijk snel goed geholpen Vriendelijke Groetjes fam Hofman

altijd goed

Grote beurt en Apk. Auto naar garage gebracht, weer naar huis gebracht, toen de auto klaar was, werd ik weer van huis opgehaald. Voor zover ik kan beoordelen, is de service beurt goed uitgevoerd. Prima service. Wordt altijd koffie aangeboden.

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek