Prima garage

Ik kom er al jaren goeie service

Perfecte garage en hier ben je klant.

Zeer klantvriendelijk en perfecte afhandeling.

Geweldig bedrijf

Alles wordt met veel vakmanschap en in een gemoedelijke sfeer uitgevoerd.

Snel, vlot en accuraat geholpen, zoals het hoort.

Zeer vriendelijk en gastvrij.

Net een auto gekocht , prima afgeleverd conform afspraak. Ruit bleek een kleine niet goed gerepareerde ster in de ruit te hebben. Zuithof treft geen blaam. Toch ruit vervangen zonder probleem zodat we na afloop huiswaarts gingen. Zeer betrouwbaar en vriendelijk familiebedrijf. Aanrader !!!

Ervaring mee de frima Zuithof is uitstekend

Geweldige frima, staan altijd paraat voor de klant.

Zeer nette behandeling

Mijn auto moest een kleine beurt, en dat werd prima gedaan. Tijdens het wachten daarop werd ook ik prima verzorgd.

Zeer goed helemaal super

Uitstekende service, betrouwbaar en klantvriendelijk

Zeer betrouwbare medewerkers. Zeer goede service. Nieuwe eigenaar Jarno is zeer klantvriendelijk en zeer betrouwbaar.

Al ruim 40 jaar vertrouwd bedrijf!

Al sinds dik 40 jaren zijn wij klant. Dat kan alleen als je dik tevreden bent met de auto’s, de prijs, de service, de professionaliteit en de hartelijkheid van personeel en directie! Kortom: een fijn autobedrijf!

Uitstekende service

Altijd vriendelijke medewerkers

Snel en goed geholpen

Geweldig super klant vriendelijk Fijne mensen

geweldige ervaringen

Alle beloftes nagekomen en uitstekende onderhouds garage en dito schadehrrstellen

Zeer prettige garage

Worden altijd geweldig geholpen, zijn al jaren bij Garage Zuithof tot volle tevredenheid.

Altijd in goede handen bij Autobedrijf Zuithof

Een warm onthaal, goede service en een heerlijke Subaru om in te rijden.

worden altijd goed geholpen.

Zeer zeer goede service en klant vriendelijk

Er wordt zorg aan je besteed. Zijn vriendelijk en goed uitleg wat ze gaan doen.

Fantastisch bedrijf met een supergoede service en zeer vriendelijk personeel.

Hebben goede ervaring met dit bedrijf. Kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn. Zeker aan te raden.

Auto weer tip top.

Bekende vervangingen uitstekend uitgevoerd volgens afspraak bij de grote beurt. Heb weer een goed en vertrouwd gevoel dat de heilige koe weer de hele wereld aankan.

Weer goed geholpen

Betrouwbaar en zeer behulpzaam en meedenkend bedrijf.

uitstekend

Tot op heden ben ik zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid.

geweldig

Contacten en afspraken zeer goed . Uitvoering onderhoud door vakkundige mensen . Heel attent door de APK van begin 2024 direct mee te nemen . De rekening viel lager / gunstiger uit dan de afgesproken kosten . En de koffie staat altijd klaar

Uitstekend geholpen.

Vriendelijke ontvangst, goede leenauto stond klaar, op tijd klaar, koffie was goed, prima!

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek