Uitstekend geholpen.

Vriendelijke ontvangst, goede leenauto stond klaar, op tijd klaar, koffie was goed, prima!

Prima!

Prettig helpen onder genot van een kop koffie.

We hebben bijzonder goede ervaring me deze garage

Geweldig bedrijf

j

Goede service en gastvrij

Ik kom er al jaren en vele auto's gekocht voor het hele gezin. Auto's zijn in zeer goed staat. Zeer goede service en klantvriendelijk. Altijd een kopje koffie aangeboden.

Vriendelijke en deskundige mensen bij wie je graag klant blijft

H

Familiair klantbehandeling is hun sterke punt

Kom er al bijna 20 jaar.

Uitstekende behandeling en prima onderhoud

Ik kom met mijn auto vanuit Limburg naar dit bedrijf voor aankoop auto's en onderhoud. En dat is niet voor niets! Behalve altijd een hartelijke en smakelijke ontvangst met koffie en een koekje, is er aandacht voor wat de klant wil en wat voor de auto belangrijk is. Ik blijf hier graag komen!

Ga zo door.

Vooral doorgaan.

Goede service en altijd dienstbaar

Altijd luisterend oor en voor alles een oplossing

Gastvrij vriendelijk en betrouwbaar

Ben al jaren klant bij hen. Het bedrijf is zeer gastvrij, ze zijn zeer vriendelijk maar vooral zeer betrouwbaar.

Klant staat op één!

Vriendelijke behandeling waarbij de klant altijd bij naam wordt aangesproken en er ook tijd is voor een babbeltje! Super service.

Vriendelijke mensen, niets is hun teveel staan altijd voor je klaar

Mijn rechterspiegel was afgebroken.

Op zaterdagmorgen zat er binnen een kwartier een goede spiegel weer op. Knap werk. Gelukkig lag er nog een tweedehands spiegel dus de prijs viel erg mee. Ondertussen kreeg ik lekkere koffie en gezelligheid.

Het wordt mij goed uitgelegd wat er aan schelde aan storing met mijn sensoren van mijn auto.

Prettige en het werd mijn goed uit gelegd wat De kosten zijn van deze reparatie. Wat dan weet je wat het kan gaan kosten. Ik werd hier ook in vrij gelaten om deze reparatie te laten doe.

Gemoedelijk, interesse.

Gemoedelijk, praatje twents, kopje koffie, interesse, mooi zo.

Top service!

Inmiddels meerdere auto's hier gekocht. Goede service en klantgericht en een mooie prijs. Verder ook nog een aantal reparaties laten uitvoeren. Ook dit was naar tevredenheid. Zuithof is een autobedrijf waar ik in de toekomst zeker weer naar toe ga.

Fantastisch, kan er altijd terecht en vertrouw op de deskundigheid.

De vierde generatie in onze familie is reeds klant. Ook zij zijn enthousiast.

Wat een verademing…..

Gewone mensen, geen verkoop prietpraat, en een reeel bod voor mijn ingeleverde Touran. Het was voor mij 1uur en 45min rijden, maar dat heb ik er met plezier voor overgehad. En gelukkig…… geen bloemen….. maar wat lekkers, maar goed dat is natuurlijk smaakgebonden. Je weet het nooit, maar bij een evt. Volgende auto ga ik zeker deze website bekijken. Dankjewel Coen, en groeten vanuit Best, Fred

Kwaliteit , betrokken en attent.

niets op aan te merken

(klant)vriendelijk, attent, meedenkend; niet voor niets al ruim 50 jaar klant

Prettig.

Onze ervaring is goed prettig

Snelle en goede service

Een nette garage met aardig personeel. Auto rijden kost nu eenmaal geld als je deze veilig en in conditie wilt houden.

Klantvriendelijk!

Dit familiebedrijf straalt vertrouwen uit en maakt dat vertrouwen ook wáár. Onze Forester ging voor de APK en de kleine beurt. Omdat de Zuithofjes wisten dat we weer gaan overwinteren in Spanje met de caravan adviseerden zij ons de voorremmen veiligheidshalve nu alvast te vernieuwen. Ik ga daardoor met een goed gevoel de reis straks ondernemen! En de chocolademelk en de pepernoten waren weer heerlijk!

Top garage

Super en vriendelijk personeel. Een goede service en natuurlijk......... de koffie staat altijd klaar.

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek