GEWELDIG!!!

gereden bij Rob de Blok! In 1x geslaagd en het was op de auto altijd bere gezellig! Zou zeker aanraden

Ik vond de begeleiding bij Blad enorm goed

Ik kwam bij blad doordat ik het rijden nog erg spannend vond. Na een aantal lessen was deze angst al weg en vond ik rijlessen super leuk. Ik kan het iedereen aanraden.

Professioneel

Gereden bij rob. Erg professioneel en aardige vent. Rijschool blad zeker aan te rijden

Goede, ervaren rijschool

Sandra is een goede, leuke en rustige instructeur

Na een lange periode rijlessen gaf mijn rijlesinstructeur mij zelfvertrouwen en dankzij haar geduld en haar instructies heb ik vandaag mijn rijbewijs behaald! Hartelijk bedankt Sandra! en heel erg bedankt Blad.

Ik heb een onwijs fijne ervaring gehad bij rijschool blad ik raad hem iedereen aan die op zoek is naar een leuke en leerzame rijschool. Ik had een fijne rijinstructeur (Sandra) onwijs veel geleerd van haar en ze heeft heel veel geduld. In een keer me praktijk gehaald top!! Bedankt voor de goede service!!

Top bedrijf

Heel fijn bedrijf om me te werken heb bij Rob op de auto gezeten fijne man is vriendelijk houd van een geintje en is duidelijk met zijn uitleg zeker een aanrader

Hele fijne rijlessen

Alles werd goed uitgelegd, genoeg rijlessen en goed geïnformeerd over het examen.

Super naar m’n zin gehad tijdens de lessen!

Ik heb het erg naar m’n zin gehad tijden de rijlessen met Rob, hij legt het heel goed uit en is hartstikke gezellig!

Super blij

Hierbij bedank ik blad dat ik bij hun me lesen mogen volgen en ik wil rob hartelijk bedanken met hem geduld en wijze tips ik ben super blij

Fijne begeleiding naar mijn rijbewijs!

Veel persoonlijke aandacht en op maat gemaakte lessen en adviezen. Ik voelde me op mijn gemak tijdens de lessen. Er werd echt met mij meegedacht. Dankzij de fijne begeleiding in 1x geslaagd!

Geweldig echt top rijschool

Ik heb heel goed en fijn les gehad van Sandra. Sandra heel power woman top vrouw veel geduld ik raad jullie echt aan om bij blad te lessen .

Goede begeleiding, fijne en leerzame rijlessen!

Goede begeleiding, fijne en leerzame rijlessen! Sandra bedankt!

Goede ervaring

Ik reed bij Rob hij legt alles erg goed en fijn uit. Het is ook heel gezellig met hem in de auto.

super goeddd!!

Gereden bij Rob. leuke rijinstructeur was altijd super gezellig!!

Goede ervaring

Ik heb in 1977 mijn rijbewijs behaald en voor de eerste keer geslaagd. In 2023 mijn taxipas behaald. Zou deze rijschool echt aanbevelen

Prettig

Een hele fijne ervaring met Rob! Altijd leerzame en gezellige lessen.

Heel top bij Rob die altijd op tijd komt en zorgt voor leerzaam omgeving en gezellige sfeer.

Goed en duidelijk communicatie heel professioneel.

Ik heb hier mijn cursus, theoretische gedeeltes voor mijn vrachtwagen lessen gekregen en alles in 1 keer gehaald. Vriendelijke werknemers en alles goed en duidelijk geregeld. Ik heb ook mijn vrachtwagen lessen gekregen en ook in 1 keer geslaagd. Leuke en een gezellige plek.

Uitstekende rijschool

Nooit zo thuis gevoeld bij een rijschool top mensen

Het is me heel goed bevallen. Altijd gezellig met Rob in de auto. Hij geeft heel goed les en geeft je ook de tijd die je nodig hebt.

Top instructrice!!

Veel geleerd ik was heel onzeker maar daar heeft Sandra mij door geen gesleept altijd eerlijk en oprecht zodat je niet voor verassingen komt te staan

Leuk!

Gereden bij Rob en vond dat hij duidelijke structies gaf en de theorie op een leuke en leerzame manier overbracht.

Top rijschool

Alles perfect en in 1 keer geslaagd.

In 1x geslaagd bij Rob

In 1x Geslaagd bij Rijschool Blad met instructeur Rob. Ik ben niet de makkelijkste leerling maar Rob heeft mij alles goed aangeleerd en altijd het geduld bewaard. Daarnaast heb ik super leuke lessen gehad en altijd een dolletje kunnen maken. Super rijschool!

Bree 45 47

3074BC Rotterdam