4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb mijn rijbewijs voor auto gehaald bij rijschool blad en ben altijd goed geholpen.

2 sterren: slechter dan verwacht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Instructeur kan goed les geven. Ik ben zeer tevreden over Blad

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijn. Je word positief behandeld en aanwijzingen gegeven op moeilijke plekken. Ook veel gezelligheid in de auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende rijschool voor je nascholing code 95. Alles duidelijk uitgelegd, genoeg oefenopdrachten en individuele aandacht voor cursist. Mede hierdoor in 1x geslaagd voor het examen ADR.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb bij blad mijn code 95 gedaan en kan echt iedereen deze rijschool aanbevelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Als je er voor de eerste keer komt krijg je gelijk het gevoel dat je er al jaren over de vloer komt. Hele leuke club mensen die er werken! Als het aan mij ligt ga ik er volgende keer zeker terug naartoe.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontvangst was goed cursus uitleg was zeer deskundig. de sfeer was gedurende de week als of je bij familie was gezellig, niet zo zakelijk en kil zoals het bij instellingen gaat zoals het STC. Ik ben meer dan tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goeie rijschool! Wel aan de dure kant maar dan heb je ook wat. Instructeurs goed opgeleid en geven goede tips en informatie. Ben blij dat ik een overstad heb gemaakt naar blad! Ik heb 3x examen gedaan bij een andere rijschool en ik was alle keren gezakt. Dit was mijn eerste keer bij blad en ik ben gelijk geslaagd :)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede instructie, aardige mensen, 100% behulpzaam voor je lessen niet dat er iemand heel de tijd in zijn telefoon zit zoals de andere rijschool waar ik bij leste. Gewoon zoals het hoort eerlijk en kwalitatief.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend goede rijschool. Super gezellige en leerzame lessen gehad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Erg goede en gezellige instructeurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb met veel plezier gelest bij rijschool Blad, ik heb een goede begeleiding gehad die aansloot op de punten waar ik nog niet zo goed in was. Ik kon ook alles vragen, om een bepaalde route te rijden die ik bijvoorbeeld erg lastig vond etc. Het enige wat ik nu mis is dat ik nog moeite heb met bijzondere maneouvres, deze heb ik eigenlijk pas de laatste week voor mijn afrijden geoefend. Nu in de praktijk heb ik daar gewoon nog geen handigheid in.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was erg tevreden over mijn instructeur, die me met name in het begin goed op mijn gemak stelde. Hij was geduldig en kon goed inschatten hoe ik me voelde en zou reageren op bepaalde situaties. Ik kon hem zeggen wanneer ik extra aandacht wilde besteden aan een specifieke opdracht of wanneer ik het idee had dat de lessen niet vorderde. Dit was allemaal bespreekbaar. Mijn eerste rijlessen waren vrij moeizaam, maar ik heb denk ik precies genoeg lessen gehad om mijn rijexamen de eerste keer met succes af te ronden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring, fijne instructrice en op veel tijden beschikbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De keuze die ik heb gemaakt voor Blad was de juiste. De omgang en communicatie met alle medewerkers heb ik als zeer prettig ervaren. Gedurende de opleiding ben ik heel goed begeleid! Ik raad Rijschool daarom ook zeker aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een aardige instructeur die weet hoe hij leerlingen kan motiveren om het nog een beetje beter te doen.

Reedijk 7 T2

3274 KE HEINENOORD