4 sterren: goede service, goed behandeld

Mensen van Blad staan altijd voor je klaar. Mijn instructuur was sociaal en vriendelijk. Goede tips en do\'s en dont\'s. Echt een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

s\'morgens rijden met de B-E combinatie, s\'middags naar huis met een rijbewijs! helemaal top, nogmaals dank!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik haalde mijn rijbewijs voor motor in 2002 en reed sindsdien niet meer. In zeer zorgvuldig overleg nam ik 2 uur les voor 82 euro bij Helmar en met tussendoor overleg gaf hij mij exact wat ik nodig had. De meest risicovolle proeven als slalom rem en uitwijkproef en 1,5 uur rijden door alle mogelijke landschappen, dijkjes, bebouwde kom, snelweg etc etc. Ik was kapot maar zeer voldaan en de instructeur had er ook een goed gevoel over dat ik weer de weg op ging, veilig en met plezier! ZEER aan te bevelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over rijschool Blad. In de periode dat ik lessen kreeg heb ik twee rijinstructeurs gehad. Met name over de laatste was ik zeer tevreden. Hij had veel geduld en was flexibel om vaker te kunnen lessen. Ik vond t erg moeilijk om vantevoren een rijschool te kiezen, maar ben blij met keuze voor Blad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top , ik heb een aantal maanden met Peter van Gelder gelest en dat was super in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Ook heeft Peter mijn tante , moeder en neef in 1 keer laten slagen, dus een top man en zeker een goede rij instructeur!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rijbewijs E gehaald in twee ochtenden. Afspraken maken en nakomen is heel belangrijk voor Blad. Enerzijds als het op betalen aankomt (eerst betalen en dan examen aanvragen) en anderzijds als het om het maken van afspraken gaat (les, examen, alles is geregeld, daar heb ik geen omkijken naar gehad. Erg prettig. Ten aanzien van de lessen heb twee instructeurs gehad. Beiden weten waar ze het over hebben, maar ik had wel mijn voorkeur. Bij de tweede kreeg ik net dat beetje meer vertrouwen (niet op de rem getrapt, maar aangegeven dat het iets rustiger kan met zo\'n zware aanhanger) waardoor ik meer ontspannen het examen inging. Dat had hij goed gezien, de examinator gaf dat ook nog als tip mee. Op kantoor een ontspannen sfeer, ik ben een tevreden klant. Jammer dat ze niet in Zoetermeer zitten, dan had ik zeker overwogen om mijn dochter bij hun te laten lessen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daar plukken de leerlingen de vruchten van.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb mijn rijlesperiode bij Blad als zeer positief ervaren. Beide instructeurs die ik heb gehad gaven prettig les, wat tot het gewenste resultaat heeft geleid. Ook was er geen sprake van (overmatig) gebel en andere privézaken tijdens de les (zoals je dat wel vaak hoort van rijinstructeurs, en zo heb ik het zelf ook bij een andere rijschool ervaren), wat erg prettig was.

yiumi0o

Reedijk 7 T2