Ik ben op een prettige en vakkundige manier naar een succesvol examen begeleid.

De planning was strakker dan ik oorspronkelijk had verwacht maar dat werkte juist erg goed voor mij. Davy is een rustige, gezellige en vooral oplettende instructeur die je op je verbeterpunten wijst. De theoriie begeleiding van Boris was ook duidelijk, heb alles in 1 x gehaald.

Fijne instructeur

Heel fijne instructeur gehad voor de motorrijlessen. Echt iemand die weet waar hij mee bezig is en zelf ook een echte motorrijder.

Leuk en goed gelest. Alles in 1x gehaald.

Motorrijlessen van Helmar waren altijd goed en gezellig. Je gaat met zelfvertrouwen het echte werk tegemoet.

Super goed

Ik heb met veel plezier mijn rijbewijs gehaald

Super!!

Professioneel, ervaren en vriendelijk. Absolute aanrader!

Vakmanschap en zeer klantvriendelijk

Gedegen opleiding tot vrachtwagen chauffeur, goede en duidelijke instructies, fijne mensen om mee te werken. Alles relax maar wel met een duidelijk doel, het halen van je rijbewijs binnen afgesproken tijd.

Beste rijinstructeur ooit Helmarrrrrr

Aanrader voor iedereen

Opleiden zoals het hoort!

De jarenlange ervaring van de instructeur doet het hem voor mij. Oog voor detail. Details die je niet perse onder de knie moet hebben maar die een complete motorrit zoveel makkelijker maken. De rust, duidelijkheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid van Helmar zijn wat mij betreft een dikke aanrader voor iedereen die twijfelt z’n rijbewijs te willen halen. Doen!

Super rijschool!

In een keer geslaagd voor zowel theorie en praktijk, ik ben heel goed geholpen en zou iedereen rijschool Blad aanbevelen! Ik heb geen minpunten te noemen

Heel goed

Hele goede instructeurs leggen alles heel goed uit heb alles in 1 keer gehaald echt top

Waanzinnig goed

Ik had geen betere instructeur kunnen hebben dan Kees.

Prima!

Prima geregeld allemaal, ondanks de beperkingen door corona

gewldig mooie ervaring en goede begeleiding

super

Alles was top, blad hoef niks te veranderen in het bedrijf.

Mijn ervaring is dat ik echt naar mijn zin had bij blad. Ik ben via muray bv gekomen bij blad en gelukkig ben ik bij blad aangekomen. Want blad geef je zo veel aandacht bij je opleiding dat je in 1x slaagt. Dus vandaar dat ik nu met blad voor me CE rijbewijs ga. Bedankt blad nogmaals van harte.

Met plezier bij rijschoolblad mijn rijbewijs weten te behalen

Zeer deskundig

Zeer deskundige instructeurs. Tevens heel goede communicatie, zeker in de corona tijd. Ook makkelijk bereikbaar ter plekke.

Gewoon goed!

Goede rustige instructeur. Prettige lessen

Ze maken er een feestje van!

Zeer vakkundig en klantvriendelijk, met veel plezier gereden!

Top rijschool

Hele fijne manier van het leren autorijden

Het was leerzaam, veilig, ik was op mijn gemak en ik vond het ook nog gezellig!

Het was erg leuk, ik ga het nog missen!

Onwijs kwalitatief

Ik heb in één keer mijn examen gehaald in 25 lessen. De lessen heb ik met veel plezier ervaren en door een goede instructeur kan ik veilig de weg op.

Goede ervaring

fantastisch

Super rijschool in alle opties, zowel theorieles als praktijk, super aardig en vriendelijk, stellen je op je gemak, stuk voor stuk TOPPERS!

Reedijk 7 T2

3274 KE HEINENOORD