Perfecte rijschool met goed personeel en materiaal!

Professioneel bedrijf met goed materiaal, gezellig en goed personeel en gezellige sfeer.

Super fijne mensen en goede opleiding

kundige en ervaren instructeurs die weten wat ze doen.

kundige en ervaren instructeurs die weten wat ze doen.

prettige rijinstructeur, en niet al te duur

gewoon goed

Vriendelijke en persoonlijke begeleiding

Goede sfeer, goede instructeurs, goede persoonlijke begeleiding.

Planning en trainers zijn goed

open en inzichtelijk zijn met de kosten die je maakt is onduidelijk en niet zichtbaar. De kosten die je maakt als particulier kan je nergens zien. De factuur viel dan ook tegen. Het gesprek die er daarna plaats vond was niet oke.

Snel geholpen en goede rijlessen

We wilden op kort termijn ons C1 rijbewijs halen om met de nieuwste en grootste camper uit onze vloot op wintersport te gaan. Na een proefles konden we meteen aan de slag en kregen we direct alle rijles- en examendata door. Doelgericht en duidelijke lessen gehad, vooral van Peter. En met succes: allebei in één keer geslaagd! En een inmiddels een fantastische wintersportvakantie mét de grote camper gehad. Bedankt, allemaal! Groeten, Ernst en Danielle Rauwenhoff van Camperhuren.nl

Dit zijn duidelijk professionals

Ik heb hier een aantal cursussen gevolgd ivm mijn werk en laatst mijn motor rijbewijs gehaald alles goed geregeld en vriendelijke mensen.

Alles is goed geregeld

Goeie leuke maar vooral leerzame tijd!

Ik heb nu verschillende rijbewijzen bij Hoek Bouma gehaald, en het is gewoon een hele fijne rijschool! “U roept en wij draaien” is iets wat ik heb gehoord tijdens mijn rijopleiding voor de vrachtwagen en dat stukje service en kwaliteit heeft het behalen van mijn rijbewijs tot een succes gebracht. Het is daarom erg aan te raden om naar hoek Bouma te gaan voor welk rijbewijs dan ook. En ik ben ook zeker nog niet klaar bij ze!

iedereen is heel aardig en super betrokken bij de leerlingen

hele goede sfeer en betrokkenheid bij de kandidaten iedereen leeft mee en doet er alles aan om het eindresultaat goed te krijgen .

Het was dik voor mekaar!

Vlotte acceptatie, goeie begeleiding bij de compact theorie-opleiding en een strakke planning en prima instructie bij de praktijkopleiding. Axel mag bloive ☺️

Zeer goede begeleiding.

Ik kwam voor mijn BE. Kreeg eerst een intake. Zo konden ze inschatten hoeveel tijd qua lessen je nodig hebt om je examen te halen. Vriendelijke en deskundige instructeurs. Geven goede uitleg (ezelsbruggetjes). Geven onder het rijden ook veel informatie en legen uit waarom iets moet. Laten je extra oefenen op verbeter punten.

Professioneel en goed georganiseerd

Prima rijschool, goed materiaal, goede ervaren en professionele instructeurs. Tijd tussen de 3 verschillende theorieblokken zou wat korter op elkaar mogen.

Snel en top geregeld

Heel snel geregeld dat ik kon afrijden voor mijn brommer.

Leuke instructeur die goed les geeft en bij mij past zonder blabla

Fijne lestijd gehad. Leuke , nuchtere club mensen met no nonsens houding. Tip; ik zou het waarderen als zowel bij AVB les als ook AVD les Motor er vlak voor de eerste les digitaal een A4tje wordt toegestuurd waarin kort maar goed beschreven staat wat de oefeningen zijn ( AVB ) en wat de belangrijkste eisen zijn van AVD. Ik weet, heel veel staat op internet maar daar zit ook behoorlijk veel bagger tussen.

Top!

Top gegaan!

Prima opleiding en begeleiding ding

De deskundige en vriendelijke begeleiding hebben mij zeer geholpen om de opleiding tot LZV chauffeur met succes af te ronden. Waarvoor mijn dank aan Bart.

Was op mijn gemak met de instructeurs die ook vel ervaring hebben

Goed begeleid en totaal geen angst wel elke dag een andere instructeur en was eigenlijk een makkie groot rijbewijs C. Elke dag genoten al waren het er naar 3 met examen erbij. Echt aan te raden.

Echt een top rij instructeur had ik ook gezellig en gaf geef informatie wat je moest weten voor je praktijk examen

Het is prima gegaan. Ik had een goede en duidelijke instructeur. Ook mijn examinator was heel relaxed. Hoek bouma, bedankt!

Top rijschool

Alles perfect geregeld en hele leuke mensen

Leuk en klantvriendelijk personeel

Een klantvriendelijke rijschool!

Hele goede begeleiding en fijne, leerzame rijlessen gehad.

Goed geregeld

Goede service en aardige mensen

Wieder 29

1648 GA De goorn