Rommelig

Voor mijn C1-rijbewijs had ik slechts 1,5 dag rijles en direct daarna examen. Best spannend dus. Het eerste uur dat ik rijles zou hebben zat ik voor niets in de kantine omdat de rij-instructeur niet aanwezig was. De daarop volgende 3,5 uur rijles (we hebben tussendoor nog 0,5 uur koffie gedronken) verliepen erg rommelig en chaotisch. Ik kwam met een zeer onzeker gevoel thuis. Gelukkig verliep dag 2 (2,5 uur rijles) wel goed en het examen ook. Heel eerlijk is dag 1 voor mij weggegooid geld geweest. Ik ben derhalve wel tevreden over het eindresultaat maar niet over de gegeven 1e lesdag. Als ik uitreken hoeveel 6 uur rijles en het examen me hebben gekost dan denk ik niet dat dit de beste keuze was. Helaas!

Goede instructeur , makkelijke uitleg en handelingen met de rij school zelf. Ze zitten er netjes boven op.

Van deze rijschool kan je veel leren

Goede instructeur waar ik veel van heb geleerd.

zeer positief vanaf initieel contact tot en met het afrijden

De begeleiding vanuit de rijinstructeur is helder en direct, met duidelijke indicatie waar verbeteringen nodig zijn. Je wordt daadwerkelijk opgeleid om met vertrouwen rijexamen te doen.

Fijne service en professionaliteit!

Ik heb fijne en professionele lessen gevolgd bij Hoek Bouma, gegeven door Barend en Axel. Ik kon veel vragen stellen, en de bocht achteruit uiteindelijk op mijn manier aanvoelen. Erg tevreden! Ook over het contact. Er was zelfs de mogelijkheid een andere datum voor het afrijden te plannen.

Top rijschool

Denken goed met je mee Top

Fijne rijschool en les uren

Fijne rijschool, prima les uren en uitleg.

Ontspannen en duidelijk

Ik was erg zenuwachtig voor de lessen maar vooral voor het afrijden van mijn BE. Ben goed op mijn gemak gesteld en heb daardoor het examen gehaald.

C Rijbewijs gehaald!

Cursus goed doorlopen en alles in 1 keer gehaald, dus goeie ervaring en dito uitkomst.

Fijne geduldige motorrijinstructeur

Goede leenspullen en motoren

Geslaagd in een keer!!!

Hele fijne begeleiding onder het rijden met goede tips! René overman was mijn instructeur en heeft mij veel geleerd, waardoor ik in een keer was geslaagd.. Bedankt Rene!

Alles goed geregeld !

Als projectleider Zorg heb ik aangeklopt bij Hoek Bouma om met mij mee te denken over mijn mogelijkheden om beroepschauffeur te worden. Altijd al een droom geweest, mede omdat ik van mijn 11e tot mijn 20e frequent te vinden was op de vrachtwagen. Met een goed gesprek en een op mijn situatie aangepaste planning ( thnx Thea ) ben ik in staat geweest om stap voor stap alle onderdelen te halen. Met support van meerdere instructeurs de Code 95 en met support van een topper van een rij instructeur René Schouten eerst mijn C en afgelopen maanden mijn CE 100% score alle examens dus dat geeft ook wel aan dat je bij Hoek Bouma goed zit. Nogmaals dank.. had alleen nog graag met de XG op pad gegaan :)

Top!

Ik heb het zeer naar mijn zin gehad. Vriendelijk en zeer kundige instructeurs. Al met al een hele fijne rijschool!

Goede motoren ,en zeer goede en geduldige instructeurs!!!

Heldere fijne instructie

Zeer goede begeleider voor het BE rijbewijs. Wist mij goed scherp te houden en mijn in 1x te slagen.

Enthousiaste instructeurs met verstand van zaken.

Goede rijschool, mooi wagenpark met goed rij instructeurs

Goede rijschool met goede rij instructeurs.

Uitstekend! Huiselijke sfeer! Top mensen!

16 uur gezellig mogen doorbrengen achter het stuur! leuk team! je leert snel! leggen het je goed uit! aanrader! nogmaals bedankt!

Fijne begeleiding en prettige lessen.

Een fijne manier van lesgeven en begeleiding. Met een goed gevoel de lessen en het examen in gegaan.

Duidelijk en professioneel

Hele fijne dagen gehad waarbij alles op een kalme, duidelijke manier werd uitgelegd. Hele fijne instructeur. Hierdoor ook in 1 keer geslaagd

vriendelijk met huiselijk karakter

tijdens de lessen en cursussen wordt je vriendelijk ontvangen en begeleid. waardoor je het gevoel krijgt van thuiskomen.

Fijne rijschool met vriendelijk personeel

Hele goeie en fijne rijschool vriendelijk personeel en een gezellige sfeer

super

super begeleid bij het behalen van mijn motorrijbewijs. Duidelijke uitleg en een vriendelijke rij instructeur.

Alles goed geregeld.

Hoek Bouwma is de rijschool die ik aan zou raden. Voor mijn C rijbewijs en code 95 is alles goed geregeld tussen de rijschool de werkgever en mij. Ik heb een hele goeie rij instructeur gehad. Ik kom zeker terug voor het volgende rijbewijs dat ik ga halen.

Ik ben goed begeleid

Een prettige instructeur