Goede instructeurs en erg leerzaam

Ze hebben er goede instructeurs en als hun denken dat je mog niet klaar bent voor een examen gaan ze net zo lang door tot ze denken dat je slaagt

Top ervaring

Met me c rijbewijs al super geholpen door Ruud en Peter en nu met me ce weer top gegaan met René de leuv en Peter bedankt voor de leerzame lessen

Ik beb zeer tevreden

Ik vind heelmooi locatie and vriendelijk Medewerker bezonder mijn coach rene heel Rustig and vrolijk .ik heb veel waardering op Him,bezonder coach .ik zeg keep it.and voor alles Jullie zeg ik bedankt Gr efrem welday

Gezellig, goed geregeld en meedenkt bedrijf

Door persoonlijke omstandigheden kwam mijn praktijkexamen niet uit binnen de rijschool heeft hoekbouma geregeld dat ik kon ruilen hierdoor was het alleen 2 weken later in plaats van maanden

Leuk

Leuk

Het is mij zeer goed bevallen

Had in de ochtend de verlichting gewerkt had ik een uitstekend gegeven. Rij instructeur top, goede uitleg. Ik kan jullie aanbevelen. Gr Marco Hoedjes

Ik heb een top ervaring allemaal super gemotiveerde mensen die geen genoegen nemen met niet slagen top

Ik vond het gewoon geweldig.

De instructeurs zullen allemaal vast wel goed zijn, maar Rene en Barend waar ikmer geoefend hebt zijn gewoon top. Ze zorgen voor een heel ontspannen sfeer. Kennis overdracht is simpel en duidelijk. Met een beetje moeite en inzet komt het vast goed. Echt een aanrader.

Betrokken instructeur bij een goed geregelde rijschool.

Zeer prettige ervaring

Goed en duidelijk

Bekwame instructeurs en vriendelijke klantenservice

Met de opgedane ervaring en instructie kan ik me vol vertrouwen zelfstandig begeven in het verkeer en de administratie heeft me per mail goed op de hoogte gehouden van het benodigde papierwerk.

Heel fijne tijd

Heb het enorm gezellig gehad met Paul tijdens de rijlessen en een goede voorbereiding gehad op mijn rijexamen

Plezierige lessen vol humor.

Alfred is een leuke instructeur die de lesstof goed afwisselt. De feedback is goed en er is ruimte voor humor.

Verkeersschool waar jij als klant CEntraal staat!

Verkeersschool Hoek Bouma heeft mij het afgelopen half jaar super geholpen om alle noodzakelijke kennis en ervaringen voor Code 95 en het C rijbewijs te behalen. Zelf bepaal je hoe je code 95 wilt behalen ; bijv thijs studie of klassikaal Een intensieve en leerzame periode dus waarbij je positief kritisch langzaam aan toe werkt naar het behalen van de doelen welke bij aanvang gesteld Ik ben blij met mijn rij instructeur René die mij door de maanden heen heeft meegenomen naar het examen. Heb zin om juni / juli verder te gaan met CE !! thnx

Ik heb de lessen als zeer prettig en zinvol ervaren.

Ik heb in korte tijd super veel geleerd. De instructeur ziet direct waar je verbeter punten liggen. Ik raad iedereen aan om hier zijn lessen te gaan volgen.

Top leerschool, hebben echt een doel en dat is de leering laten slagen

Fijne ervaring alles met het doel om het te leren zodra je dat accepteert is het een zeer prettige omgeving om te leren

Uitstekende rijinstructie

Kan zonder meer zeggen dat ik zonder de professionaliteit van mijn rij instructrice niet zo goed had leren autorijden en was het slagen voor mijn autorijbewijs zeker niet zo vlot gegaan. Ze kon streng en aardig zijn goed combineren wat mij erg op mijn gemak heeft gesteld. Maar bovenal rijles was leuk en dat had ik niet verwacht.

Bedankt voor het geduld met mij als leerling, super begeleiding gehad en daardoor in een keer geslaagd veel plaatsen waar we geoefend hadden waren ook de locaties voor het examen bochtje over rechts en bushalte halteren gingen super en dat op een locatie waar we meermaals geoefend hadden

Erg goed

Ze hebben geduld, en ze blijven net zo lang door herhalen totdat je het echt snapt. En ze zijn eerlijk over hun bevindingen

Top rijschool!

Met succes geslaagd .

Uiterst vriendelijk en behulpzaam

Goed georganiseerd en zeer gedreven en vriendelijke instructeurs. Dank jullie wel het was een feestje.

Geweldige instructeur en een goeie rijschool

4 uur les en daarna afrijden was genoeg om te kunnen slagen dus daar ben ik hartstikke blij om

Een verkeersschool met vaart.

Drie verschillende instructeurs gehad met ieder hun eigen tips en trucs, wat mijn ervaring alleen maar verrijkt heeft. In één week mijn C1 rijbewijs gehaald, dus letterlijk de vaart erin. Ik hou ervan.

Super goed geregeld, flexibel en kundig.

Ik heb fijne ervaring gehad met theorie lessen en zelf studie. De praktijk lessen vond ik ook helemaal geweldig, ook leuk dat Peter bij de Brandweer zit.

Super! Hartstikke bedankt voor alle hulp aan Alfred!

Super lessen bij jullie gehad! Hartstikke bedankt!

Wieder 29

1648 GA De goorn