Dat ik goed word gelopen

Dat elke les wel waard was en veel leerde.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik heb bij John altijd fijne lessen gehad. Naast dat het altijd gezellig was, heeft hij me ook alles geleerd wat ik moest kunnen om in 1 keer te slagen.

Super fijne ervaring

De lessen waren goed verzorgt en alles werd duidelijk en rustig uitgelegd. En werd naar je geluisterd als je bepaalde onderdelen lastig vond. Zeker een aanrader!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Echt heel goed, niks slechts over te zeggen

Ik vond het echt een hele fijne manier van leren autorijden. Ik zit inmiddels met een goed relaxed gevoel in de auto en dat is echt te danken aan de rij instructeur. Ik ben ook heel tevreden met hoe ik alles stap voor stap heb geleerd en hoe alles uiteindelijk samen gekomen is. Ik heb echt geen negatieve dingen te zeggen, ik ben helemaal tevreden!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne instructeur. Legt de verkeerssituaties goed uit en is erg rustig en duidelijk. In 1x geslaagd!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Heel relaxed gereden, werd goed geholpen bij me min puntjes. Geen stress niks Ben in een x geslaagd

• Deskundigheid/Vakmanschap

Best Driving School, taught me the skills how to be a safe driver!

The encouragement and being straight forward of annet is what i really like! No fear when ur with her,hehe Thank you soooo much!

Helemaal top

Helemaal top, in een keer geslaagd!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne, gezellige en leerzame lessen!

Een vriendelijke en sociale rij instructeur, die duidelijk wist uit te leggen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Erg fijne rijlessen met goeie uitleg.

Great driving instructor

I have great learning experience with Annet. She’s always on time, and explain everything clearly and thoroughly. At the end of each lesson, she always gives feedbacks on what you do right or wrong during the lesson.

• Would you recommend us? Yes

Snel geleerd en goed gedaan.

Hele goede lessen, altijd super alert. Alle in's en out's die nodig zijn voor het examen. Goede feedback na elke les voor verbeteringen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne ervaring met de rijlessen!

Je wordt niet afgerekend op je fouten, er is rust in de auto, leuke gesprekken gehad.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Hele fijne manier van rijden

Hele fijne rijschool, zorgt dat je alles stap voor stap kan en dat er weinig druk op je ligt. Ging zelf ook met vertrouwen naar het examen en ben in 1 keer geslaagd.

Fijn lessen zonder druk

Ik had moeite met het behalen van mijn rijbewijs en vond dat mijn rij instructeur daar goed mee omging

Aanrader

Ik ben blij met deze rijschool, ik werd goed geholpen en ging elke keer met plezier rijden

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne rijinstructuur, die je goed voorbereid op het examen

Fijne rijinstructuur die je goed begleid naar het examen toe, door dingen te herhalen die je nog niet helemaal beheerst en veel verschillende situaties bezoekt zodat je goed voorbereid bent

Super goede rijschool

Met heel veel plezier & nuttige lessen gereden bij John !:)

Zeer tevreden!

John is een fijne rij instructeur, hij is altijd optijd en houdt goed het hoofd cool.

Ronduit top

Mijn ervaring met top is niets anders dan positief. Goede, fijne rijschool. John Bast is een gouden instructeur met veel geduld, legt dingen goed en duidelijk uit en altijd een prettige sfeer tijdens het rijden. John, nogmaals bedankt!

Fijne rijlessen bij John

Ik ben in 1x geslaagd dankzij John Bast. Tijdens de lessen bij John leer je op een rustige en veilige manier zelfstandig te rijden. Erg fijne tips gekregen van John.

Fantastische instructeur

John Bast is een fantastische instructeur. Heb veel geleerd en veel tips gekregen. Door John Bast heb ik in 1x mijn rijbewijs kunne halen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer tevreden en dankbaar dat ik voor AutorijschoolTop heb gekozen.

Autorijschool Top heeft mij geholpen om mijn rijbewijs B in een keer te halen! Binnen de lessen leer je op een rustige en veilige manier zelfstandig te rijden. Ik zou ze sterk aanbevelen!

Beresteinseweg 110

1217TM Hilversum