John Bast is een uitstekende instructeur. Ook heel fijn dat hij in het weekend beschikbaar is voor lessen. Dankzij hem ben ik in een keer geslaagd.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer goede voorbereiden op examen en daarna.

Bij autorijschool Top krijg je zo les dat je in een keer kan slagen. Je wordt niet alleen voor het examen goed voorbereid, maar ook voor daarna. Als je zelf de weg op gaat voel je je veel zekerder als je les gevolgd hebt bij autorijschool Top!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super goeie uitleg over alles

Hele fijne rijschool, fijne rij instructeur, stelt je op je gemak, geeft je vertrouwen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Annet is the best driving teacher!

I had a great experience overall. Annet is a very good teacher. She is also very patient, honest in feedback and supportive.

• Would you recommend us? Yes

Fantastisch rijschool

Ik ben in een keer geslaagd dankzij de geweldige maar ook gezellige lessen van Annet. Rijschool TOP is zeker een aanrader als je wilt slagen!

erg prettig

Ik vond de lessen altijd erg fijn en duidelijk verlopen en heb de sfeer in de auto altijd gezellig gevonden en voelde me zeker op mijn gemak in de auto.

Fijne en duidelijke rijlessen

Tijdens het rijden was er altijd een fijne sfeer, en wanneer iets niet goed ging kreeg ik daar feedback op waardoor ik daar de volgende les op kon letten.

Blissful

I had my driving lessons from Annet, such an wonderful teacher with lot patience and fun person. She always make sure I am comfortable (not nervous) before I start my lessons, even I made mistake she point it to me politely and make sure not to repeat it. That is why I could clear my exam in first attempt.

• Would you recommend us? Yes

Top rijlessen met goede feedback

De rijlessen bij Top zijn gezellig maar altijd leerzaam! Hierdoor in één keer geslaagd met het gevoel dat het niet sneller kon. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Altijd het beste met je voor.

Altijd goede uitleg gehad bij fouten, maar ook complimenten waneer ik iets goed oploste. Altijd fijn contact gehad met John en ben goed door het proces geleid ondanks mijn eigen geklungel. Al met al ben ik erg tevreden.

TOP begeleiding

Voelde me erg op mijn gemak en goede begeleiding van begin tot einde ! Aanrader als je zeker wil slagen !! Dank autorijschool TOP

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne en vlotte lessen, duidelijke uitleg. Simpelweg een fijne wijze om de weg te leren kennen en bekend te worden met het autorijden.

Super fijne rijschool!

Ik heb hele fijne rijlessen gehad bij Top! Mijn instructeur gaf altijd goede en duidelijke uitleg. Dankzij de goede en fijne lessen heb ik mijn praktijkexamen in één keer gehaald!

Fijne ervaring

De lessen waren fijn en helder, de rij instructeur geeft duidelijke instructies en bereid je goed voor voor je praktijkexamen. Ik ben in 1x geslaagd, echt een aanrader!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne en goede manier van het leren van autorijden, gecombineerd met een top sfeer in de auto!

Mijn ervaring was erg positief, je leert goed rijden in een fijne sfeer. Flexibel, effectief en prettig zijn woorden die erg toepasbaar zijn op deze rijschool. Zeker een aanrader.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede communicatie en fijn kunnen rijden

Heel duidelijk altijd, lessen waren heel makkelijk in te plannen.

Fijne rijschool!

Fijne instructeur! Als je iets niet helemaal door hebt wordt het duidelijk en rustig uitgelegd. De punten waar je op moet letten tijdens het rijden worden bij elke les ook duidelijk benoemd. Het inplannen van de lessen gaat op een makkelijke manier.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snel een veilig en vertrouwd gevoel in de auto

Fijne rijlessen gehad bij top. Ik voelde me al snel veilig en vertrouwd achter het stuur. Ik werdt goed ondersteund en gewezen op mijn verbeter punten maar er werdt vooral ook verteld wat goed ging. Dit gaf een fijn gevoel. In 1 keer geslaagd :)

Heel goed

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne rijschool! Goede lessen en duidelijke uitleg!

Fijne rijschool! Goede lessen en duidelijke uitleg!

• Deskundigheid/Vakmanschap

The lessons were really useful! Passed my driving exam in 1 go.

Heel fijn

Ik ben erg tevreden over mijn rijlessen bij top. Ik had een fijne instructrice die ervoor zorgde dat ik mij op mijn gemak voelde in de auto en tijdens de lessen. Ook was het altijd erg gezellig.

• Deskundigheid/Vakmanschap

het was een lange weg, maar het is gelukt met de steun van mijn instructeur!

de lessen waren erg fijn, er werd goed rekening gehouden met me. wanneer ik praten te afleidend vond werd dit goed aangevoeld en opgepikt. ik heb vrij erge faalangst, daar ben ik erg mee geholpen. een super fijne rijschool dus!

Echt een aanrader!

Ik ben heel erg blij dat ik gekozen heb voor deze rijschool, echt een aanrader! Alles werd duidelijk uitgelegd en zo vaak totdat ik het snapte. Ook werd ik goed voor het examen voorbereid, alles was duidelijk. Daarnaast hadden de rijlessen ook nog een hele leuke sfeer! Ik heb erg genoten en veel geleerd van de leuke rijlessen.

Duidelijk

De uitleg was heel duidelijk en gemakkelijk. Hierdoor snel mijn rijbewijs gehaald

Beresteinseweg 110

1217TM Hilversum