Het was altijd gezellig. We konden lachen en serieus zijn. Het maakte vaker mijn dag leuker dan het mijn dat verpestte door zenuwen die erbij komen kijken.
Dingen die je niet begrijpt worden zodanig uitgelegd tot je het begrijpt. Rijinstructeur heeft veel geduld en een gezellige sfeer tijdens het rijden.
Erg vriendelijk en relaxte rijschool. Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen!
Autorijden was niet voor mij weggelegd.. het maakte me zenuwachtig, zo erg zelfs dat ik groen zag… Voor TOP reed ik bij een andere rijschool en die kon mij hier niet vanaf helpen, dus was de keuze gemaakt om over te stappen naar een ander. John Bast had mijn zusje ook rijles gegeven en haar geholpen, dus dacht ik ach laat ik het ook maar bij hem proberen. Wat een gouden vent! De sfeer in de auto was altijd fijn en hij heeft me zeer goed geholpen, Nog bedankt :) Groetjes Sam
Goeie rijschool met fijne instructeurs!!
Erg fijne rij instructeur, legt dingen goed uit en blijft heel rustig.
Goede rijschool, erg flexibel in de communicatie en proffesionele instructrice. Ik voelde me erg op mijn gemak naast haar in de auto en ik kreeg een goed gevoel voor mijn praktijkexamen. In één keer gehaald!
Supper vriendelijke rijinstructeur. De lessen zijn leerzaam maar er is ook tijd voor grapjes en leuke gesprekjes. Ze luisteren goed naar jou vragen en helpen je als het nodig is.
Hele fijne lessen waar ik top heb leren autorijden door Paul. De sfeer was altijd gezellig en er was ook altijd ruimte voor vragen. Ondanks corona heb ik m’n rijbewijs gehaald, dus ik raad deze rijschool zeker aan!
Super fijne lessen gehad met een fijne instructeur en ik ben geslaagd voor mijn examen!
John is een rustige en fijne instructeur. Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald! Bedankt!
Hele fijne rijlessen gehad. Veel geleerd en met plezier!
Goede begeleiding, in 1 keer geslaagd!
Ik heb goede lessen gehad van mijn instructeur Paul. Het was altijd erg leerzaam wat hij vertelde en mee gaf.
Ik heb in 3,5 maand mijn rijbewijs gehaald met erg veel plezier! De rijlessen waren altijd zeer gezellig en heel relaxed.
Ik ben in één keer geslaagd voor mijn auto rijbewijs bij Autorijschool TOP. Annet heeft mij onwijs goed en duidelijk les gegeven en ik raad iedereen aan om bij autorijschool TOP ze rijbewijs te halen!
Bij elke rijles leer je meer en wordt je steeds beter. Ook gaat het heel geleidelijk.
Ik vond top een heel erg fijne en behulpzame rijschool. Er werd super goed gereflecteerd wat ik nog beter kon doen en wat al goed ging.
Ik heb bij John in 1x mijn rijbewijs gehaald! Het waren hele fijne lessen, ik heb er van genoten!
Mijn ervaring is zeer positief. Alles werd op een manier uitgelegd dat het makkelijk te begrijpen was en vragen stellen kon ook goed. Ook het contact tussen instructeur en leerling is prima.
Fijne instructeur! In 1 keer geslaagd
Ik vond de lessen fijn, de instructeur wist me op m'n gemak te stellen en hielp mij goed bij de punten die ik moeilijk vond. De totale begeleiding was ook prima. In 1 keer geslaagd :)
John heeft me op een zeer prettige manier (letterlijk) wegwijs gemaakt. Naast vakbekwaam, ook meedenkend m.b.t. bijvoorbeeld plannen van lessen en examens. Als rijschool zeker aan te raden.
Bedankt John voor je uitleg, geduld en het goed begeleiden van mijn onzekere kanten. Door duidelijk en eerlijke feedback te geven heb ik de lessen als zeer prettig ervaren met natuurlijk de kers op de taart dat ik goed voorbereid mijn examen inging en in 1 x geslaagd ben! Super bedankt!
Goede rijschool! Een prettige instructeur, duidelijk advies en een goede voorbereiding op het praktijkexamen!
Beresteinseweg 110
1217TM Hilversum