Ik vond de lessen super gezellig en zeker ook leerzaam. Ik was ik een keer geslaagd en ik geloof zeker dat dat komt omdat de instructeur goed het inzicht heeft wanneer je het wel of niet kan en hij je goed daar op adviseert.
Heb altijd fijne lessen en goede uitleg gehad van Paul. Ook altijd flexibel met het maken van afspraken wat ook erg prettig was.
Rijlessen waren erg prettig, had het gevoel dat alles mij goed en rustig werd uitgelegd. Heb ook niet het gevoel gehad dat ik door de lessen heen werd gehaast.
Met Paul waren het ontzettend fijne autorijlessen. Paul heeft goed inzicht over het verkeer. En geeft je een goed gevoel bij het rijden. Een echte aanrader!!
De lessen worden goed opgebouwd en er wordt duidelijk uitleg gegeven in bepaalde situaties. Het is ontspannen rijden met iemand als Paul naast je, daardoor heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Enorme aanrader!
Zijn altijd fijne lessen geweest, John was een uitstekende instructeur. Bedankt!
Door vele goede ervaringen van vrienden heb ik uiteindelijk gekozen voor deze rijschool. Ik had een serieuze rijleraar met wie ik toch zeker kon lachen. Ik had de indruk dat de rijschool maar 1 doel voor ogen had, en dat was mij laten slagen.
Leerzame lessen gehad en altijd met veel geduld. Ook goed voorbereid op het examen.
Alles is heel duidelijk en je leert alles stap voor stap als je iets niet begrijpt of niet goed onder de knie krijgt blijf je oefenen tot dat je het wel kan.
Mijn ervaring met de instructeur is dat hij alles goed weet uit te leggen als je net begint met de rijlessen. Ook weet hij je goed voor te bereiden op je examen zodat je goed voorbereid het examen ingaat.
Blij dat ik hier rijlessen heb gevolgd! In één keer geslaagd en altijd fijne lessen gehad, met een goeie sfeer en veel ruimte voor vragen. Er werd met me meegedacht bij het plannen van de lessen, dat vond ik ook heel positief!
Goed leren autorijden met een leuke instructeur. Ik raad het ten zeerste aan!
Geen natuur talent maar rij nu vol zelfvertrouwen
Na meerdere pogingen om af te rijden en constant zakken bij een andere rijschool, ben ik zeer onzeker geworden. Gelukkig ben ik bij rijschool TOP terecht gekomen. Ik moest bijna alles nog leren omdat bij de andere school het gewoon niet was verteld. Als gevolg van de goede begeleiding van rijschool TOP na de eerste keer afrijden via hun gelijk geslaagd!
Het waren erg leuke lessen door de goede maar ook leuke instructeur. Laat je afrijden wanneer je het echt kan en laat je niet lang vast houden.
My son learned car driving from Autorijschooltop. The lessons went very methodical and were completed in time. The quality of lessons were excellent and also communication between the trainer and the trainee was seamless. Thanks to Autorijschooltop!
Lessen en contact met instructeur om over naar huis te schrijven, alles word duidelijk uitgelegd en ook is duidelijk wat er van je verwacht word. Veel momenten om lessen in te plannen en ruimte voor wijzigingen indien nodig. Na ervaring met 2 eerdere rijscholen kan ik mij niets anders wensen. Kortom het bedrijf doet zijn naam eer aan.. ga zo door.
Als oudere leerling goed en veilig leren autorijden. Veel aandacht voor met name het defensief rijden: vooruit lopen op en herkennen van gevaarlijke situaties. Leerling wordt aangeleerd om zelfstandig actie te ondernemen. Instructeur geeft goed feedback en houdt leerling een spiegel voor. Eén en gebeurt in een ontspannen sfeer.
Op deze manier wist ik goed waar ik aan toe was en hoe ik dit het best kon doen.
Veel geleerd in een korte tijd. Het gaat op je eigen tempo, het was ook nog eens gezellig.
Ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad tijdens mijn rijlessen bij Autorijschool Top.
Ik heb les gehad van John Bast. Het waren gezellige en leerzame lessen. Altijd duidelijke instructies. Einde van elke les worden de gemaakte fouten besproken, zodat je leert van je fouten. Goede voorbereiding voor het praktijkexamen. Ik heb met veel plezier mijn rijbewijs gehaald.
Ik ben een hele onzekere bestuurder, en toch had mijn instructeur ( john bast ) de hoop in mij en zo mij meer zelf vertrouwen gegeven. Waardoor ik super veel heb geleerd en uiteindelijk na 2 keer mijn rijbewijs heb kunnen halen.
Fijne en aardige instructeur waar bij ik snel mijn rijbewijs heb gehaald. Niet enorm veel lessen nodig gehad door een deskundige manier van les geven.
Fijne en goede ervaring.
Beresteinseweg 110