Vriendelijk,goede service en komen afspraken na.
Op een hele prettige manier heb ik mijn auto gekocht en is hij afgeleverd.
Top. Eerst langs geweest om te kijken naar de auto, stukje in gereden en laten weten wat er nog aan mankeerde. Bij het volgende bezoek APK keuring gehad waarbij de distributieriem en remmen vervangen waren. Verder de achteruitwissers vervangen én een nieuwe radio geplaatst (met USB aansluiting, ontzettend fijn). Bij het wegrijden was de accu leeggegaan in verband met een beginnersfoutje, toen gelijk geholpen door een medewerker waardoor ik zorgeloos naar huis kon rijden. Verder verwelkomt met bordje met mijn naam en felicitatie en een taart ontvangen. Ik was meer dan tevreden en voelde me zeer verwend bij de aankoop van mijn aller eerste auto!
Fijn autobedrijf met hart voor de klant
Je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen
Klantvriendelijk en hulpvaardig
Geweldig bedrijf,goede afspraken,goede service kortom mijn garage
Altijd word er mee gedacht....en een top service
VRIENDELIJKHEID
Eerlijk, vakkundig, goede service, persoonlijk voor een redelijke prijs.
ervaringen zijn zeer goed afspraken worden nagekomen en ze hanteren redelijke prijzen
1 keer overgestapt naar een ander bedrijf als Willekes om onze auto te kopen, hier hebben we zoveel pech mee gehad en de service was zo slecht, dus dat doen we nooit meer
Al zoveel jaren klant en al zoveel jaren goed geholpen!
Vriendelijk personeel. Goede service. En niet duur.
zeer goede service, en zeer kgerardflantvriendelijk.
Keurige auto gekocht bij het bedrijf (youngtimer).Toen er laatst iets kleins mee was werd dit direct verholpen.
Zeer tevreden over het bedrijf
zeer goed