sedert 2 jaar de auto in onderhoud en bevalt mijn prima !!!!!
Vriendelijk en deskundig personeel
zeer goede ervaring
Zeer klantgericht. Goede afspraken mee te maken. Denken met je mee. Zeer goede service. Geen overtollige verrichtingen. Factuurbedragen dienovereenkomstig.
Willekes Ophemert
Ik word altijd vriendelijk geholpen, de prijsopgave is reeel en de reparatie goed.
Persoonlijke aandacht en heldere afspraken. Je merkt dat er met passie gewerkt wordt.
Altijd direct behulpzaam. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Zou dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Zeer prettig garagebedrijf wat zeker luistert en meedenkt met klanten.
Prima ervaringen !!
Snelle afhandeling en normale prijzen met extra service vervangend vervoer.
We zijn zeer tevreden over de werkwijze en de mensen die er werken. Echte vakmensen.
Netjes ontvangen en goed geholpen
Topbedrijf! Duidelijke afspraken, goede service en nette prijzen. Enige tip zou zijn om indien mogelijk eerder te laten weten wanneer de auto klaar staat om opgehaald te worden, via sms of app bijvoorbeeld.
uitstekend