staan gelijk klaar mocht er iets zijn tevens openingstijden ook na 18.00h is erg prettig. Service en deskundigheid uitstekend.
Duidelijk, goede service, klantvriendelijk
Al jarenlang onderhoud en APK.
Prima, laatst de slang van de toevoer naar de koelvloeistof lek auto in mijn woonplaats, in de morgen opgehaald in de middag stond deze al weer klaar om te rijden.
Betrouwbaar, vriendelijk, deskundig.
Afspraak is afspraak. Denkt mee. Flexibel. Klantgericht. Doet net iets meer.
Vriendelijke ontvangst. Komen altijd afspraken na en geven waarnodig goede adviezen. De koffie is trouwens ook lekker.
korte lijnen. Correcte service Vriendelijke medewerkers
Zeer goed! Denken mee met de klant, leenauto is altijd mogelijk en daarnaast deskundig advies. Personeel altijd vriendelijk.
Pas een auto gekocht. Geen opdringerige verkoop. Netjes afgeleverd. Na 3 weken deed de airco het niet. Deze werd gerepareerd, en kreeg een leen auto mee. Geen opdringerige verkoop.
Wij zijn zeer tevreden over het Autobedrijf Willekes
Bijzonder vriendelijk personeel. Altijd bereid de klant te helpen
prima service
Als je problemen met je auto heb of krijg, dan zijn jullie er altijd als je belt en overleg, gewoon klantvriendelijk zolang ik er kom via aanraden van een bekende.
positief, meedenkend en hoogwaardig werk
Prettig bedrijf, gewoon binnen wandelen afspraak maken en klus wordt geklaard.