Prima ervaring. Snelle afspraak. Keurig op tijd. Nette ontvangst.
Dit bedrijf doet gewoon wat ze moeten doen
Vakkundig en goede service
Prima. Prettige mensen, meedenkend, klantvriendelijk.
Goede service en klantvriendelijk behandeling
Al jaren een tevreden klant.
Vakbekwaam en attent. Goede afspraken te maken en snelle service.
Grandioos
Een bedrijf waar ik graag naar toe rijd. Vriendelijk. Luisteren goed en mijn kia picanto reed weer als een zonnetje. Compliment. Een echte aanrader. Jammer dat ik niet elke maand een auto hoef te koprn
Vriendelijk en goede service
Deskundige garage en goede prijs/kwaliteitverhouding. Vriendelijke medewerkers.
het is een goed bedrijf.
Onze ervaringen is goed. Altijd vriendelijk, behulpzaam en eerlijk.
zeer goede service zo goed dat wij 100km rijden voor de service + apk
goede service, niet te duur, vriendelijk personeel, prettige koffiehoek.
keurig behandeld door de pechhulp prima afspraken over reparatie service auto 3 dagen meegekregen auto zelfs gewassen teruggekregen en keurig afspraken nagekomen over afgesproken prijs kortom keurig bedrijf
Goed ontvangen met koffie , snel onderhoudsbeurt uitgevoerd voor een normale prijs. Vriendelijk personeel en volgens afspraak direct geholpen.
prima, dit was de eerste keer, maar ik ben uitstekend geholpen.
Mijn auto stond voor een onderhoudt beurt bij Willekes in Tiel.. De service is uitstekend.. er wordt meerdere malen contact opgenomen om mij eerst te laten beslissen voordat ze zelf beslissen.. daarna een af spraak gemaakt voor wat reparaties.. ook hier weer gewoon goed contact en netjes gewerkt.. ook de prijs was om te schrikken.. in positieve zin.. had het dubbele verwacht dan wat de prijs daad werkelijk is top bedrijf en voor de volgende problemen met mijn auto is Garage bedrijf Willekes de eerste die ik bel! Top mannen en bedankt!