Autobedrijf Willekes, is een autobedrijf waar de geleverde kwaliteit en de service op een hoog nivo staat. Ze denken met de klant mee en geven goede informatie over de staat van de auto. En bovenal een goede inschatting van de kostprijs.
Klantvriendelijk. Lekkere koffie. Rustig.
Wij hebben enkel goede ervaringen met Willekes.
zeer goed
Prima! Altijd meedenkend
Op een fantastische manier geholpen bij auto schade,ik ben zeer tevreden.
Deskundige en snelle service. Hier is uw auto in goede handen!
Zijn zeer correct en deskundig.
Prettig
Bedrijf met goeie service
Altijd goed
Tevreden. Afspraken worden correct nagekomen. Als de wagen klaar is, wordt je geinformeerd. Openingstijden zijn zeer ruim. Doordeweeks tot 20.00 uur. Je hoeft je dus niet te haasten met het ophalen van je wagen. Verder kan je de avond voor de afspraak je wagen brengen.
Altijd klantvriendelijk, meedenken, goede service, goede reparaties en onderhoud voor goede prijs. Top.
Al jaren hele goede ervaringen, een goede no nonsense service. Medewerkers gedragen zich als normale mensen en zijn altijd goedlachs.
Uitstekend,klantvriendelijk,meedenkend en prijstechnisch. betrouwbaar. een bedrijf van deze tijd met gedachten van vroeger.
Mijn ervaring met het bedrijf Willekes te Tiel is zeer goed. Zowel zakelijk als prive.
Alleen maar positief!!!!!!
Winterbanden wisselen