Fijn bedrijf, goede en ervaren medewerkers en altijd tijd om iets tussendoor te doen als je spontaan binnen komt.
prima, uitstekend, gelijk behulpzaam
zeer klantvriendelijk, staan altijd klaar, uitstekende service, kortom \'the place to be\'
goede service, vriendelijk, deskundig
Ik heb alleen positieve ervaringen. Altijd goede service en snelle reparaties. Ga zo door. Top bedrijf.
Prima service. Ditmaal betrof het bandenwissel incl. opslag. Ook extra info over eisen t.a.v. winterbanden in het buitenland.
Goede service en betrouwbaar
Je hoeft Willekes maar te bellen en ze staan je altijd te woord en zoeken gelijk met je mee naar een oplossing. \"Oplossingen\" worden snel en vakkundig opgelost.
zeer goede service netjes en correct geholpen goede prijs/kwaliteit verhouding kortom uitmuntend
Mijn ervaringen met dit bedijf zijn goed.
vriendelijk en deskundig