Klantvriendelijk, een hele nette prijs/kwaliteit verhouding. En we wisten waar we aan toe waren qua prijs, voordat de apk en reparatie werd uitgevoerd. En het bleek ook te kloppen na de hand. tevreden!
Wij brengen onze auto\'s voor APK en onderhoudsbeurten naar de vestiging in Tiel. Ook de reparaties laten we daar uitvoeren. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en service die geleverd wordt.
Zeer correct.Afspraak is afspraak.Altijd snel geholpen. Hier kun je voor elk type auto terecht! Heb ik de dealer niet meer voor nodig. Kortom: prima bedrijf.
Autobedrijf Willekes Tiel. Personeel erg vriendelijk. Staat direct voor je klaar. Laagdrempelig. Prijs kwaliteit verhouden uitstekend. Eerlijk en oprecht.
Dank je wel voor je reactie. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, we doen ons best. Mocht er iets zijn, dan horen we dat ook graag. Vriendelijke groeten Autobedrijf Willekes
Heel positief
laatste keer: een reparatie