Klantvriendelijk en heel tevreden!

Prima service, elke keer weer

Kan meestal vlot terecht, de communicatie over wat moet gebeuren is helder. Er wordt breder gekeken dan alleen de APK eisen en kleine klusjes pakken ze meteen. Erg prettig.

Uitstekende en snelle service

"Gewoon" geweldig!

Voor het eerst van mijn leven de Randstad verlaten om een auto te kopen. Via internet terecht gekomen bij Willekes in Ophemert. Heel prettig en klantvriendelijk geholpen door de Hr Van Mourik. Niet lang steggelen maar bij inruil een prijs afmaken waar beide partijen blij mee zijn. Fijn en snel contact via de mail vóórafgaande aan de aflevering. Aflevering is een klein feestje met alle benodigde toelichting en advies. Kortom....... een autobedrijf dat een 10 met een griffel verdient!

Vriendelijke en zeer vakkundig geholpen.

Mijn auto maakte een krakend geluid. Alleen mijn verhaal was al voldoende om aan te geven wat het probleem was. Kleine reparatie heeft het probleem opgelost.

geweldige service

Wij zijn al jaren klant bij Willekes.Goede service klantvriendelijk

Prima van kwaliteit

Grote beurt en APK...en mijn extra vragen werden meegenomen in de handelingen...vriendelijk aanwezig

Super service.

Pluim

Bij Willekes voelen wij ons thuis

Als je iets aan je auto hebt wordt je snel en vakkundig geholpen

Goed en betrouwbaar

Vorige maand voor de 2e keer auto bij Willekes Ophemert gekocht. Wederom uitstekende service, eerlijk inruilbedrag en prima aflevering.

Prima geholpen en fijn contact

Aart neemt de tijd, is gastvrij. En bij de afhandeling keurig alles in een mapje en prima uitleg. De auto stond klaar met een leuk bordje ervoor. Tevens gebak als geschenk toe met daarop de wens om veilig te rijden.

Dit bedrijf doet wat ze toezegt en goed!

Dit bedrijf is duidelijk hoe ze te werk gaat, wat ze kan doen. De uitvoering is volgens de afspraken en goed. Je kunt aan op dit bedrijf.

Prettig contact, correcte afhandeling, ik zou niet weten wat er te verbeteren valt.

Zie boven.

Klasse

Top bedrijf , super goed personeel ..

goed geholpen,nu de rekening nog afwachten....

Geweldige snelle service

Donderdag ochtend was de stabilisator stang van mijn auto afgebroken. Nog net naar Willekes Tiel kunnen rijden. Daar aangekomen liep ik Antoine tegen het lijf. Wilde net weg gaan, maar heeft even snel gekeken en mij naar mijn werk gebracht. Eind van de middag was de auto alweer klaar. Super service waar menig Merk dealer nog een voorbeeld aan kan nemen.

Ik ben helemaal tevreden.

Mijn auto haperde. Ik belde en kon gelijk komen. Oorzaak werd snel gevonden en verholpen. Gelijk nog een afspraak gemaakt voor een komende onderhoudsbeurt en APK.Koffie opgedronken en weer op reis. Ik blijf een vaste klant.

zeer goed

Het was mijn eerste keer dat ik in deze garage was en het heeft een hele goede indruk achter gelaten

Een topbedrijf!!

Ik zal zeker aanbevelen om hier een auto te kopen.

Klantvriendelijk en vlotte service

Al jaren een goede behandeling, meedenken en adviseren

JUllie doen wat er is afgesproken

Goede kwaliteit, op tijd volgens afspraak

Zeer goede service

Bellen voor een probleem, direct kunnen komen. Leenauto, geen probleem. Reparatie dezelfde dag uitgevoerd.

Superservice!

Afspraak gemaakt voor het wisselen van de winterbanden. Kon de volgende week al terecht. Nog een half uurtje eerder? Geen probleem. Binnen 20 minuten klaar! Service in het kwadraat!

Zeer tevreden.

Goede service. Prettige behandeling.

Heel goed

Heel vriendelijke top medewerker de altijd jou helpen

Geer 13

4061 RP Ophemert