Mooie garage

Snel en goed geholpen

Vriendelijk en behulpzaam

Snel een afspraak en altijd attent

Een top bedrijf met fijn personeel

Staan altijd klaar voor je ondanks de drukte. Niks is ze teveel. En het belangrijkste de afspraken worden altijd nagekomen.

Goed service

Ik ben geweldig geholpen. Door monteur Erwin Met advies. Ik zal mijn Audi zeker hier in onderhoud laten.

Super betrouwbaar en gastvrij.

Alles strak geregeld en georganiseerd!! Flesje wijn na aankoop met omschrijving uit Reestdal straalt ook punctualiteit uit !!

Henk Kuiper auto's; voor ons al jaren een vertrouwd en betrouwbaar adres.

Fantastisch, op welke manier jullie ons hebben ontzorgd in een voor ons moeilijke periode, door de auto te verkopen. Betrokken, Mpro-actief en efficiënt gehandeld. Prettig en persoonlijk als altijd. Een dikke 10!

Gewoon goed

Ook garantie is goed

Fijne no-nonsense communicatie Prachtig flesje wijn toen de koop rond was.

Juiste onderdeel vlot geleverd.

goed voor elkaar

klantvriendelijk ontvangen,laat je rustig de tijd nemen om rond te kijken met vragen kun je terecht. monteurs hebben kennis van zaken denken met je mee

top service

goede garage betrouwbaar

Altijd prima.

Altijd correct volgens afspraak, goede en nette schoonheid van de zaak. Keurig personeel. Ben uitermate tevreden. Houden zo!!

Super mooi bedrijf van Henk Kuiper

Wat een super mooie showroom heeft Henk Kuiper. Ik heb een hele mooie Audi q2 gekocht. Goede prijs gekregen voor mijn eigen auto. De auto is keurig afgeleverd inclusief nieuwe APK, beurt en 6 maanden garantie. Harm nog bedankt voor de klantvriendelijke behandeling en goede uitleg over de auto. Het is zeker een aanrader om bij Henk Kuiper een auto te kopen.

Goede verhouding prijs, kwaliteit en service. Uiterst klantvriendelijk en realistisch.

Persoonlijke aandacht

Top bedrijf!

Ik had een vw tiguan lapiz blue R-line bij Vallei groep gekocht (te snel)wilde graag toch een witte tiguan maar moest naar twee weken 7000 bijbetalen!!Toen kwam ik bij Autobedijf Henk Kuiper uit Staphorst terecht wat een mooi bedrijf en vriendelijke mensen,daar stond een witte parelmoer tiguan met de verkoper Harm om de tafel en wat denk je ...? Ik kon de auto ruilen! Zonder wat bij te betalen! Afspraak gemaakt om de auto op te halen..de auto heeft nog een Onderhoudsbeurt en nieuwe Ruitenwisserbladen gekregen kreeg ik ook nog voor 0 euro! Tot slot ook nog een heerlijke witte wijn! Waar zijn die bedrijven nog waar de klant nummer 1 is? Nou in Staphorst bij Henk Kuiper. P.s De vw tiguan rijdt Top! Voor het hele Team een dikke 10.

Correcte behandeling en prima ervaring

Reeds 10 jaar ervaring en tot op heden nooit teleurgesteld

Gewoon uitstekend

Uitstekend bedrijf.

service gegeven volgens afspraak

onderhoud gedaan in goed overleg.

Prettig

Jullie informeren duidelijk en een snelle afhandeling. Ik ben dik tevreden.

Uitstekende ervaring

Henk is een echte mensen mens en ben er uitstekend bediend

top

Kuiper auto's is een top garage die doen wat ze beloven

Achthoevenweg 22

7951 SK Staphorst