Prima garage, denken mee en goede service

Geen gedoe met onderhoud. Ze denken mee en zoeken naar de beste oplossing. Uitstekende service! door de werkplaats.

Prima garage, denken mee en goede service

Afspraak was snel geregeld en beurt is ook vlot uitgevoerd. Kreeg, ondanks niet reserveren, een leenauto mee.

Ik ben prettig en goed geholpen

Ik heb inmiddels 10 jaar ervaring en ben zeer tevreden over deze garage

Prima garage

Volle aandacht voor je probleem met de auto. Vriendelijk geholpen.

een super,mooi,schoon,netjes........bedrijf

ik heb mijn 2de auto gekocht daar,eerlijkheid staat bij mij voorop....en dat is daar...mooi overleggen met elkaar...ik heb met Henk zelf gehandeld....een gewone man.....en dat vind ik ook zo mooi aan het bedrijf.....BEDANKT....ben blij met mijn Audi Q2

Snel , duidelijk...... netjes afgeleverd

Vriendelijk geholpen, duidelijk. Ervaring in de aftersales is ook goed.

Uitstekend bedrijf met prachtige voorraad en waar tijd is voor de klant.

Kregen direct een goed gevoel bij binnenkomst en we werden keurig geholpen door Dhr. Harm Dunnink en kregen een nette inruil prijs voor onze eigen auto. Heel tevreden met onze aankoop die tot in de puntjes is afgeleverd. Kan een ieder Henk Kuiper Auto`s aanbevelen. Menig dealer kan hier nog wat van leren.

Klantvriendelijk

Hoewel wij zaterdag aan het eind van de middag aankwamen werden vakkundig geholpen en kondennwe ook nog een proefrit maken. Top

Mooie zaak

Prachtige autozaak met veel keuze. Henk Kuiper laat je rustig even rondkijken en is behulpzaam met vragen beantwoorden. Hele relaxte sfeer.

Uitstekend zoals ik gewend ben bij dit bedrijf

Ik had kapotte verlichting , ondanks het late tijdstip toch perfect geholpen.

Prima geholpen

Henk Kuiper helpt ons steeds geweldig. Wij zijn zeer tevreden klanten

Klantvriendelijk en eerlijk

Zoals altijd weer fantastisch geholpen door de medewerkers van Henk Kuiper. Goede uitleg, klantvriendelijk en goede service. De volgende auto wordt zeker weer bij deze garage gekocht.

Vriendelijk, behulpzaam, oplossingsgericht

Vorige week onze auto opgehaald die erg comfortabel rijdt! Goede service. 1 minpuntje.. onder zowel de matten alsook onder de achterbank was niet gezogen. Verder zijn we netjes geholpen!

Gewoon goed

Aardige mensen

Koop zeer snel en correct geregeld

Mooie auto, service en garantie tot nu toe prima

prima bedrijf

goede service, geduldig en niet opdringerig

Uitstekende service!

Snel en goed geholpen!

Eerlijk in alle zin

Gebeld en kon snel worden ingepland voor een kleine onderhoudsbeurt. Er word gevraagt of ze nog ergens op moeten letten. Goede uitleg met ophalen auto gedane zaken en factuur.

Top service

Heeft volle auto’s staan.

Goede service en ruim aanbod mooie auto's

Via één van de occasionsites bij dit bedrijf terechtgekomen. Voor ons een eind rijden maar dat was zeker de moeite waard. Mooie showroom met groot aanbod premium auto’s. Tijdens de afspraak was verkoper ook met 2 andere klanten bezig. We hebben een paar VW’s bekeken en een korte proefrit gemaakt. Achteraf via Whatsapp een deal gemaakt incl. inruil van onze huidige auto. Vriendelijk personeel over het gehele aankoop proces zeer tevreden. Voor aflevering werd ruim de tijd genomen waarbij verkoper mijn telefoon heeft ingeregeld en kinderstoel heeft overgezet naar de nieuwe auto.

Bedrijf komt zeer vertrouwelijk over

Werd volgens gemaakte afspraken keurig geholpen, ik zou het bedrijf aanraden bij mijn kennissen.

Top service!

Tweedehands auto gekocht, goede service en duidelijke communicatie!

Juiste afspraak en de koffie stond klaar.

Achthoevenweg 22

7951 SK Staphorst