Goeie service, stipt, duidelijk en eerlijk verhaal

Onder het genot van een bakje koffie werd mijn auto onderhouden. Leuk gesprek met verkoop gehad over de mogelijkheden en wensen voor een andere auto. Geen verplichtingen, wel breed meedenken. Top!

Gewoon goed

Normaal en relax

Gewoon normaal en relax met elkaar kunnen overleggen! Positieve ervaring met ze.

Een fijne en vakkundige garage

We zijn zeer tevreden over deze garage. Heel kundig en zeer vriendelijk personeel. Goede service en altijd bereid om vragen en problemen op te lossen.

Nvt

Afspraak gemaakt, correct uitgevoerd en meegedacht.

Oorspronkelijk was het de bedoeling om even te blijven tot APK-keuring was afgerond. Echter: tijdens de -keuring bleek dat er een remklauw vastzat en dat probleem moest eerst opgelost worden. Dat zou langer wachten betekenen. Geen nood; een vervangende auto stond al klaar. Erwin (chef) zou bellen wanneer de auto weer gereed was. Tip top geregeld.

Prima ervaring

prettig en deskundig geholpen. Klacht prima opgelost.

Mooie en goede garage

Mercedes Aklasse gekocht bij Henk Kuiper Auto's goede uitleg bij verkoop. Auto perfect afgeleverd met grote beurt.

Prima,vakkundigbedrijf

Ik werd heel vriendelijk en goed geadviseerd. Ook de service is optimaal. Klasse!

Ik ben op een prettige manier geholpen.

Goed en ter zake kundig.

Goede service bij deze mannen.. ik ben zeer tevreden over aflevering van de auto.

Netjes geholpen, kon op tijd een afspraak maken

Netjes geholpen. Kon op tijd mijn auto brengen. Netjes teruggebeld. Probleem gied verholpen. Kortom top.

Snel en correcte service

Persoonlijke benadering

onze eerste kennismaking was prima en heeft geleid tot aankoop.

zie boven.

Goede Garage met Deskundig Personeel

In deze Werkplaats is u auto in goede en deskundige handen ook bij tel vragen wanneer men een probleem voor legt kom men met de juiste en voordeeligste oplossing Dit wil toch iedereen

Zoals altijd perfect

perfect

Bijzonder plezierig, deskundig, en met kennis van zaken.

mooie ruime hoeveelheid jonge auto's van duitse origine. duidelijke prijsopgave inclusief aftrek inkoopprijs inruil auto. aanrader voor een mooie jonge occasion met weinig km's.

Prima ervaring

Fijne ervaring tot nu toe

Correcte afhandeling en de auto is met een beurt afgeleverd incl 2 nieuwe voorbanden. Erg prettig

Alles is positief. Van de aankoop van een auto tot aan de service Aanbevelen?

Alles is positief. Van de aankoop van een auto tot aan de service Aanbevelen

Geweldige service!

Bij Henk Kuiper auto's staan ze altijd klaar om je te helpen en met je mee te denken.

klant vtiendelijk en niet pusherig

klant vriendelijk mooie showroom

top garage met uitstekende service

top garage

Prima Service

Snel een afspraak kunnen maken. prima service: auto leen

Snelle en adequate reparatie

X