Snelle en vlotte afhandeling. Goed meegedacht, vriendelijk en behulpzaam personeel
Prima bedrijf
De aankoop van onze Jeep Cherokee speelde zich af in een zakelijke, doch vriendelijke sfeer. Gemaakte afspraken m.b.t. de auto werden keurig nagekomen. Het beschikbaar stellen van een leenauto heeft ons zeer tot tevredenheid gestemd. Jammer dat de foutieve uitlijning van de wielen eerst in tweede instantie kon worden hersteld.
Opmerkzaam gemaakt, via mond op mond reclame. Goede tip, lekker dichtbij.
6 maanden geleden een auto gekocht bij dit bedrijf met 6 maanden Bovag garantie. Er bleken enkele kleine gebreken aan de auto, die snel en zonder gezeur werden opgelost. Zelfs toen ik later voor de tweede keer langs kwam met een klacht over de airco, werd dit serieus afgehandeld. De condensor bleek door steenslag lek geslagen. Met de slogan \" Garantie is Garantie\" werd zonder gezeur een nieuwe condensor geplaatst. Men had ook kunnen zeggen:\"steenslag valt niet onder de garantie\". Maar alle lof voor Autocombi, zij weten nog wat echte service en klantvriendelijkheid is, TOP! Ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan.
Snelle service, klantvriendelijk
Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over wat er is gedaan.
Auto Combi is een bedrijf waar vakkundige en vriendelijke mensen werken. Hier heb je het gevoel dat je als klant nog koning bent. Ze staan altijd voor je klaar en denken altijd met je mee over een oplossing. Prettig is dat er altijd blijk van herkenning is als je belt of langs gaat. Een zeer klantvriendelijk bedrijf!
Koningsspil 1
7770 AD Hardenberg
Partner in Mobility! Wij zijn hét BOVAG autobedrijf in de regio voor uw auto, bestelwagen, camper, truck en trailer. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe auto's en occasions. Daarnaast zijn onze monteurs dagelijks in de werkplaats actief om de voertuigen te onderhouden en eventuele reparaties uit te voeren. Met een eigen verhuurafdeling, leasemaatschappij en carwash zijn wij dé partner voor jouw mobiliteit. Graag tot ziens in Hardenberg!