Vriendelijk,vertrouwd

De mensen waren erg vriendelijk en ik werd goed geholpen. Alles klopte met de beschrijving op internet.

goede service en prettig verkoopgesprek

Op zoek naar een Volvo XC 60. Gevonden bij Auto Combi te Hardenberg. Telefonisch afspraak gemaakt en de volgende dag de Volvo gaan bekijken. Prettig ontvangen, leuk gesprek gehad en de auto werd gereserveerd. Na 2 dagen bedenktijd auto gekocht De Volvo voldoet zeer goed.

Uitstekend service.

Uitstekend service en begeleiding van de aankoop. Het proces is soepel en met openheid verlopen. Zeker aan te bevelen!

Komen afspraken na

Goede en betrouwbare garage.

Combi garage heeft mijn storingen op een gedegen en kundige manier opgelost. Enig minpuntje waar ik tegen aanliep was dat het soms wat lang duurde om een afspraak te kunnen maken. Een keer kwam dat door Corona van een werknemer, dus daar heb ik dan wel begrip voor.

Zeer klantvriendelijk en goede service

Positief

Zeer snelle handelingen bij kleinigheden klant vriendelijkheid en enthousiast personeel de problemen bij mijn auto tot nu toe opgelost.

Prima service, betrokken en helder

Mooie keus aan auto’s. Goed kunnen doorspreken wat de opties tussen verschillende brandstof keuzes inhouden. Fijn dat we een uitgebreide proefrit mochten maken met de verschillende auto’s ( hybride en elektrische) waardoor de keus makkelijker werd

Super service en snelle reparatieservice

Laatst heb ik hier de Peugeot 108 aangeschafd en ik heb er veel plezier aan deze auto! Alleen helaas heb ik laatst een aanrijding gehad, maar is weer snel gefixt door jullie! Binnen een week was de schade weer hersteld en is ook heel netjes afgehandeld. Gewoon een fijne dealer om een leuke occassion aan te schaffen!

Goede ervaring.

Ik ben netjes en deskundig geholpen.

Vriendelijk en eerlijk

Prettig, meedenkend en erg vriendelijk

Afspraken worden nagekomen.

Storing netjes en snel opgelost. Ondanks de toch wel grote afstand tussen woonplaats en bedrijf. Leen auto alleen benzine moeten vergoeden.

Super goed geholpen

Fijn bedrijf. Niet opdringerig en men neemt de tijd om mee te kijken wat het best bij je past. Wij zijn er prima geholpen en zijn heel tevreden over onze keus.

Een fijne garage waar je op aan kunt.

nvt

nvt

ik ben heel prettig geholpen en kreeg goede uitleg auto werd gekeurd en gecontroleerd en kreeg de auto heel snel

prima service en klantvriendelijk

Kundig advies en snelle afhandeling .

fantastisch

Van A to Z alle afspraken na gekomen.

Wij hebben een nieuwe privé auto voor ons gekocht bij Auto Combi. Wij zijn daar goed ontvangen en kregen een gesprek met de vestigingsleider. Een 'to the point' gesprek zonder enige onzin met service uit het oosten. Auto werd keurig afgeleverd.

Goed geholpen en fijne service

Reeële mensen en goed geholpen op het moment van inruil terwijl onze auto schade had opgelopen.

Aardig, kundig en betrouwbaar

Ik kwam als vrouw alleen een auto kopen. Werd correct geholpen

Alles is heel goed afgewerkt en bijgevuld.

Alles volgens plan en afspraak

Als er een afspraak gemaakt wordt klopt het zoals afgesproken. er is vervangend vervoer (fiets), Technisch moet ik afwachten of alles blijft lopen maar tot op heden nooit geen klagen gehad.

prima!

prima service

Koningsspil 1

7770 AD Hardenberg

Over Auto Combi

Partner in Mobility! Wij zijn hét BOVAG autobedrijf in de regio voor uw auto, bestelwagen, camper, truck en trailer. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe auto's en occasions. Daarnaast zijn onze monteurs dagelijks in de werkplaats actief om de voertuigen te onderhouden en eventuele reparaties uit te voeren. Met een eigen verhuurafdeling, leasemaatschappij en carwash zijn wij dé partner voor jouw mobiliteit. Graag tot ziens in Hardenberg!