4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en kennis van zaken. Bij het eerste bezoek al een keuze gemaakt. Dat is toch een duidelijk signaal!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

we hebben 2 weken geleden een nieuwe caravan gekocht ,dus nog weinig ervaring.maar de service is tot nog toe wel goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer te spreken over Rico recreatie. Goede gastvrije ontvangst. Nemen ruim de tijd om alle vragen te beantwoorden. Zijn eerlijk in de informatie die ze verstrekken. En geven een goede service. En bij de aflevering nemen ze ook de tijd voor je. Alleen is het bijgeleverde slot, zo beroerd te monteren dat ik er een stuk uit heb moeten slijpen. Het slot was dan ook niet gedemonstreerd tijdens de aflevering. Wel is er een klemmetje nog opgestuurd wat stuk was in een keukenkasje. Dat vinden wij toch netjes. Wij zouden Rico recreatie aanbevelen bij familie en vrienden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

meer dan positief, nakomen afspraken ok en erg aardig

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

op nieuwe caravan hobby 460 lu geen garantie bewijs ontvangen ,vandaar niet erg positef over dit bedrijf,op mail word niet gereageerd

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

De telefonische communicatie is voor verbetering vatbaar met name wanneer het om gemaakte afspraken en terugbellen gaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is de tweede caravan die we hier gekocht hebben, en wij zijn opnieuw zeer tevreden over het bedrijf en het personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een caravan bij Rico Recreatie gekocht. We zijn er erg tevreden mee. Een goede prijs.....en een nog betere service bij het afleveren. Klasse...ga zo door!

2 sterren: slechter dan verwacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

klantvriendelijk, service tot nu toe goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Toen we constateerden dat de banden van onze LMC caravan scheef af waren gesleten deden we navraag bij verschillende dealers. Niemand kon ons echt helpen, we hadden het idee dat de technische kennis niet in huis was. Toen we ons melden bij Rico Recreatie bleek dat zij ons wel konden helpen. Het bleek dat er iets met de sporing van de as van onze LMC caravan aan de hand was. Rico Recreatie heeft het probleem verholpen op een voortreffelijke en vakkundige manier. We kunnen iedeen dit prettige bedrijf aanbevelen.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met dit bedrijf zijn goed. De advertentie geplaatst voor de tweede handse caravan omschreef exact de werkelijke situatie. De service ter plaatse zoals het maken van afspraken en het nakomen ervan waren uitstekend.

• Reden bezoek Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en informatief, service hoog in vaandel. Waren komen kijken voor Dethleffs met stapelbedden, prijs leek te mooi maar caravan bekeken en gewoon prima. Nog even terug geweest voor een klemmend dakluik en deze is netjes onder garantie vervangen. Toppie en wij en kinderen zijn super blij mee!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Excelent! Omdat ik ze wilde plagen heb ik de eerste enquete op de laagste score gezet. Ik dacht namelijk dat het een interne enquete was en mijn principe is dat als je van je organisatie overtuigd bent , je geen lof nodig hebt. GOEDE WIJN BEHOEFT GEEN KRANS. Excuses voor de verwarring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima service en begeleiding bij aanschaf nieuwe caravan. Verdere service zal nog moeten blijken bij onderhoud en garantie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik zag een camper op de site waarvoor ik belangstelling had. de camper eerst alleen bekeken en later met mijn vrouw en gekocht. De verkoop is prettig in de omgangsvormen. De ontvangst ter plaatse is goed en vriendelijk.Alle vragen door mij gesteld konden niet direkt worden beantwoord maar werd ik later over geinformeerd. Men kan ook niet alles weten. Kortom; ik beveel dit bedrijf bij anderen aan.

Steenkamp 3

9461 VC Gieten

Over Rico Recreatie

Bent u op zoek naar de perfecte nieuwe caravan of camper? Of overweegt u een gebruikte caravan of camper aan te schaffen? Bij Rico Recreatie bent u aan het juiste adres voor een passend aanbod waarmee u comfortabel en in stijl kunt kamperen. Kom gezellig een dagje naar Gieten (Drenthe) waar u de camper van uw dromen kunt komen bewonderen. Rico Recreatie is dealer van het merk Carado campers. Daarnaast ligt onze focus sterk op jonge occasions van de meest bekende merken. Ons team bestaat uit louter professionals en staat geheel voor u klaar. Of het nu gaat om een nieuwe of een occasion caravan of camper, we voorzien u graag van een deskundig advies op maat. Ook na uw aankoop bent u verzekerd van onze optimale dienstverlening. Uw caravan of camper blijft dan ook in topconditie door de zorg in ons service center van onze vakbekwame monteurs.