3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

we kochten in oktober een nieuwe LMC, 470E. Prachtige caravan. We nlken nog een paar zaken te zijn vergeten bij de bestelling zoals el.kabel, klemmen voor de voortent, reservewiel etc. Hadden graag gezien dat in het offerte traject wat extra vragen waren gesteld en zodoende alles compleet gehad

4 sterren: goede service, goed behandeld

Allereerst werden we heel hartelijk ontvangen met een kopje koffie.Ze hadden alle tijd voor ons. Het was gelijk al heel vertrouwd, net of we elkaar al jaren kenden. We zullen dus ook zeker nog eens een bezoekje brengen aan Rico Recreatie.

• Reden bezoek Onderhoud

Vriendelijke ontvangst / behulpzaam

• Reden bezoek Andere reden

Uitstekend!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen, schade aan zijwand is keurig hersteld!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgelopen zomer een schitterende nieuwe Burstner camper gehuurd Bij Rico Recreatie. Wij hebben een ontzettend leuke vakantie gehad in Denemarken en denken dagelijks terug aan de heerlijke rondreis! Bij afleveren zou de camper nog iets beter uitgelegd kunnen worden, wellicht een tip voor een volgende keer. Wij hebben de borg keurig binnen de 30 dagen retour ontvangen. Medewerkers van Rico Recreatie bedankt! Tot volgend jaar!

• Reden bezoek Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij zijn in kontakt gekomen met Rico door website Goedkoopste van Nederland. Via de telefoon een nieuwe caravan gekocht. Dat is heel goed gegaan.De afspraken zijn korrekt nagekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooi bedrijf, lage prijzen,en goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij het koppen van een ieuwe caravan had men veel beter moeten commuuniceren over het soort stopcontact op de auto en het type op de caravan. Dit kost achteraf extra tijd en geeft irritatie! een betere voorlichting had dit kunnen voorkomen.

Goed!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Momenteel nog in afwachting op de levering van onze caravan. Tot nu toe ontzettend goed geholpen en geadviseerd. Fijne mensen en komen op ons betrouwbaar over. Niets is te gek. Alles is bespreekbaar. Uiteraard wachten we de levering nog even af, maar voor nu. TOP

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je leert wat de service van een bedrijf is pas kennen als je een probleem hebt.Rico Recreatie heeft mijn probleem meer dan uitstekend opgelost.Bedankt !

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima service,zeer correcte verkopers voor de allerlaagste prijs. Omdat ik zelf monteur bij aankomst thuis de cravan techinisch onder zocht.Alleen een kleine afwijking in de remmen gevonden.Maar ik ben dan ook een perfetionist.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goedendag, Vorig jaar hebben wij een nieuwe Hobby La Vita Veneto bij dit bedrijf gekocht - zonder inruil. Hier valt het voordeel voor ons als klant. De verkoop, registratie en rijklaarmaken enzovoorts allemaal prima in orde. Wel een aandachtspuntje is om bepaalde afspraken goed op papier (zwart op wit) te zetten. Bijvoorbeeld: 1e vochtmeting inclusief bij aankoop (gratis service dus) mondeling afgesproken maar toch berekend(?). Bepaalde garantiezaken zwart op wit te zetten die zich voordoen - om onduidelijkheden te voorkomen. En last but not least is even een terugkoppeling naar de klant hoe e.e.a. ervoor staat bij eventuele vragen door de klant. Al is het maar \'we hebben uw bericht ontvangen - zijn er mee bezig - u hoort van ons\'. Anders krijg je als klant toch teveel het gevoel dat je er zelf achter aan moet omdat e.e.a. onduidelijk blijft (de after-sales die verwacht wordt). Het is per slot van rekening geen pakje boter - toch? Verder alles prima en prettig gevoel bij Rico om te kijken, orienteren en te kopen zoals wij gedaan hebben en daar tot op heden nog geen spijt van hebben.Dus bij deze - goede ervaring en wat net iets beter kan is (denken wij) zoals boven beschreven.

Steenkamp 3

9461 VC Gieten

Over Rico Recreatie

Bent u op zoek naar de perfecte nieuwe caravan of camper? Of overweegt u een gebruikte caravan of camper aan te schaffen? Bij Rico Recreatie bent u aan het juiste adres voor een passend aanbod waarmee u comfortabel en in stijl kunt kamperen. Kom gezellig een dagje naar Gieten (Drenthe) waar u de camper van uw dromen kunt komen bewonderen. Rico Recreatie is dealer van het merk Carado campers. Daarnaast ligt onze focus sterk op jonge occasions van de meest bekende merken. Ons team bestaat uit louter professionals en staat geheel voor u klaar. Of het nu gaat om een nieuwe of een occasion caravan of camper, we voorzien u graag van een deskundig advies op maat. Ook na uw aankoop bent u verzekerd van onze optimale dienstverlening. Uw caravan of camper blijft dan ook in topconditie door de zorg in ons service center van onze vakbekwame monteurs.