4 sterren: goede service, goed behandeld

Een heel prettig bedrijf. Warm welkom met koffie! Fijne medewerkers: tijd voor de klant, goede uitleg, prettige communicatie\ \ In de showroom krijg je direct een vakantiegevoel

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben al jaren klant bij dit bedrijf en heb er al meerdere caravans tot volle tevredenheid gekocht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zoals de eerste indruk deed vermoeden ben ik alleen maar positief. Was op zoek naar een tweedehands caravan en hier geslaagd met een in topstaat verkerende eifelland uit 1999. Ook voor een tweedehands caravan neemt men alle tijd. Een dikke tien voor de verkoop en aflevering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig bedrijf. Professioneel en klantvriendelijk. Bovenal ook een goede service! Een hele verademing ten opzichte van andere bedrijven in deze branche waar ik helaas andere ervaringen mee heb. Ik kan iedereen de reis naar Gieten van harte aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemoedelijk en correct bedrijf. Wij zijn enorm geholpen met nuttige informatie om tot een juiste keuze te komen voor een passende camper. Chapeau!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geachte Ivo Bezemer en gewaardeerde medewerkers. Ofwel RICO-Recreatie te Gieten. Na een fijn contact via internet hebben wij besloten met jullie in zee te gaan en zijn vanuit Venlo naar Gieten gekomen en het was niet voor niets. Bedankt voor de hartelijke ontvangst en de formidabele begeleiding bij het wegwijs maken met uiteindelijk onze nieuwe aanwinst , een prachtige Hobby excellent 440 SFr.  Niets was jullie te veel - onze dank daarvoor ook dank aan Elin  en de geweldige monteur die niets te veel was. Ons is het dan ook een genoegen om RICO- Recreatie aan vrienden en bekenden aan te bevelen. Wij zijn van 8 t/m 11 oktober een lang weekend met de caravan in de weer geweest op een camping in Arcen bij Venlo en voelen ons thuis in onze schitterende caravan. Met hartelijke groeten. Ellie & Arno Zegers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring met dit bedrijf, professioneel en vakkundig. Enige minpunt: Qua communicatie mag de telefonische bereikbaarheid in het seizoen wel een ietsje beter.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Eerste gesprek was heel amicaal en er werd gelijk getutoyeerd. Afspraak gemaakt dat ik terug gebeld zou worden, aangezien de camper waarvoor ik belangstelling had wellicht verkocht zou zijn, maar klant had een week bedenktijd vanwege een sterfgeval in de familie. Tot mijn verbazing zie ik nu twee weken later de camper nog steeds op de site staan, maar een belletje ho maar. Geen belangstelling om te verkopen of ben ik niet serieus genomen, ik ga maar uit van het laatste, anders zou ik toch teruggebeld zijn.

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit jaar voor het eerst besloten een camper te huren, samen met vrienden gekozen voor 2 campers in de comfort plus klasse. In de aanloop naar de vakantie aantal malen contact over welke camper we mee zouden krijgen; enige onduidelijkheid, echter op de dag van vertrek stonden er 2 splinter nieuwe Sunlight T 65 campers voor ons klaar. Voor vertrek zeer duidelijke uitleg hoe alles werkte. Super vakantie gehad. Bij terug komst werd er een gedegen check uitgevoerd ( en terecht ) en nadat alles in orde werd bevonden kon voor ons het nagenieten beginnen. Was de eerste maar zeker niet de laatste keer!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring met dit bedrijf. Onlangs een LMC caravan gekocht met inruil van een camper. Goede ervaring met verkopers Koos en Mark en de rest van het personeel. Niet teveel gedoe, maar direkt duidelijk en helder bod voor onze camper. Ruime keuze aan caravans en campers en mooi verzorgde showroom en terrein rond de zaak. Snelle levering waarbij alle afspraken werden nagekomen zoals je mag verwachten. Daarom raad ik dit bedrijf aan een ieder aan. Deskundig en professioneel bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastische vakantie gehad met een Carado camper van Rico. Goede voorlichting vooraf en bij terugkomst een warm ontvangst. Komen zeker terug!

2 sterren: slechter dan verwacht

Afspraak gemaakt om camper te bezichtigen voor ons is het 320 km rijden. Kom je daar heeft men de camper op de dag van de afspraak verkocht. Had enkele uren van te voren nog gebeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn goed geholpen vandaag en hebben een fraaie LMC Caravan gekocht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed ontvangst en prima geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorig jaar een nieuwe caravan gekocht bij Rico. Wij kregen een zeer goede prijs voor de inruilcaravan. Dat was duidelijk meer dan bij onze vorige dealer. Wij hebben twee seizoenen met de caravan gereisd. Een paar kleine storingen werden gratis verholpen, met de opmerking: altijd even melden als er iets niet goed is hoor. Wij vinden het personeel, zowel kantoor als in de werkplaats bijzonder klantvriendelijk. Zelf als oud ondernemer, let ik daar op. Als mensen zich over dit bedrijf negatief uitlaten, dan zou ik graag het verhaal van de andere kant willen horen. Want het wil erbij ons niet in dat Rico niet zou openstaan, voor een redelijk argument. Douwe en Ali Janssen Assen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaring met dit bedrijf is perfect. Mensen staan altijd klaar, zijn duidelijk in hun gesprekken met de klant, geven juiste voorlichting. Uit onze ervaring is gebleken de bereidwilligheid om te helpen zelfs toen wij problemen hadden in buitenland. Geweldig bedrijf.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Personeel staat je vriendelijk te woord en zeer deskundig.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben bij dit bedrijf een caravan gekocht. Volle tevredenheid zeker over de manier van verkoop. Door vragen wat je echt wil en zoekt en dat op een manier dat je een juiste beslissing neemt. Meedenken met onze wensen en valkuilen waar we misschien zelf een andere caravan hadden uitgekozen werden er opties en argumenten aangedragen van denk je hier aan en is dat wel de juiste indeling. Hierdoor ander beeld van onze wensen en andere caravan gekocht dan dat we in eerste instantie in gedachten hadden. Echt heel blij met de heldere en inzichtelijke manier van de verkoper - Top - ook mooi bedrijf, meerdere gezien caravancentra bezocht maar hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen, super netjes.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mooi bedrijf en een keurig ontvangst. Wij zijn uitstekend geïnformeerd over de aankoop van een nieuwe LMC caravan. We hebben de caravan afgelopen week in ontvangst genomen en zullen hem volgend weekend gaan uitproberen. Tot dusver alles na tevredenheid van aankoop tot aflevering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Slechte ervaring opgedaan met direkteur Richard B. Toen het telefoongesprek met hem niet verliep zoals hij wilde en/of wenste had meneer geen zin meer om het gesprek voort te zetten en verbrak de verbinding.

Steenkamp 3

9461 VC Gieten

Over Rico Recreatie

Bent u op zoek naar de perfecte nieuwe caravan of camper? Of overweegt u een gebruikte caravan of camper aan te schaffen? Bij Rico Recreatie bent u aan het juiste adres voor een passend aanbod waarmee u comfortabel en in stijl kunt kamperen. Kom gezellig een dagje naar Gieten (Drenthe) waar u de camper van uw dromen kunt komen bewonderen. Rico Recreatie is dealer van het merk Carado campers. Daarnaast ligt onze focus sterk op jonge occasions van de meest bekende merken. Ons team bestaat uit louter professionals en staat geheel voor u klaar. Of het nu gaat om een nieuwe of een occasion caravan of camper, we voorzien u graag van een deskundig advies op maat. Ook na uw aankoop bent u verzekerd van onze optimale dienstverlening. Uw caravan of camper blijft dan ook in topconditie door de zorg in ons service center van onze vakbekwame monteurs.