Ik heb nu al weer de zesde auto bij dit bedrijf gekocht en ben dan ook zeer tevreden met deze dealer. Een woord van lof is dan ook op zijn plaats voor de werkplaats maar zeer zeker ook voor de verkoper Richard Hage welke ons al sinds 1996 van een zeer eerlijk en deskundig advies voorziet bij de aanschaf van een nieuwe auto. Ik kan deze dealer dan ook ten zeerste aan bevelen. Iedere Autohandelaar zou dan ook trots mogen zijn een medewerker als Richard in zijn team te hebben.
We hadden een afspraak voor vervanging distributieriem, dit is keurig en snel afgehandeld, voor de afgesproken prijs. showroom en wachtruimte waren voor ons niet van toepassing,maar hier niet aan te geven.
Vorig jaar Oktober 2012 een Peugot bij hun 2e hands gekocht (2 jaar oud). Tot Februari ongeveer prima mee gereden, en toen begon de auto behoorlijke hoeveelheden olie te verbruiken. Meerdere keren weggestuurd met de smoes dat het normaal was, en nu opeens, begin Juni 2013 blijkt de koppakking kapot wat ik eerder al aangaf, maar ze mij mee weg bleven sturen. Absoluut 0 service, 0 kennis aanwezig. Het was dat ik zelf bleef aandringen anders was het nu nog niet gerepareerd maar was ik wel een goede klant bij de olieleverancier.
Snelle service, vriendelijk en behulpzaam
Enkel alleen positieve ervaring tot nu toe.
Accuraat, vriendelijk en service gericht.
Vriendelijke ontvangst, geen onnodige reparaties verricht om de klant wat extra op onkosten te jagen, wat bij andere garages veelvuldig gebeurt. Duidelijke afspraken en duidelijke communicatie.
Ik heb goede ervaringen met Creusen in \'t algemeen en deze keer in \'t bijzonder. Als m\'n ervaringen minder goed waren, dan lag dat aan \'t feit dat bij de uitvoering van geplande en afgesproken reparatiewerkzaamheden meer problemen boven water kwamen en de reparatie verder uitgebreid moest worden (op advies). Als gevolg daarvan liepen natuurlijk ook de kosten op en dat is nooit prettig, maar dus toch noodzakelijk gebleken
Gewoon erg goed.
Prima! Vriendelijk personeel! Houdt zich aan de vooraf gemaakte afspraken en prijzen. Komt eerlijk en betrouwbaar over. En dat is veel waard in deze toch al dure tijden!