Perfect. Ze weten wie ik ben, welke auto ik rijd. Ze nemen bij de jaarlijkse APK ook andere dingen mee. Dat noem ik service. Top.
Zeer goed, goede uitleg, klant vriendelijk en behulpzaam
goed en klantvriendelijk
Alleen maar positieve ervaringen. Altijd attent, vriendelijk en hulpvaardig. Ik onderstreep de bovenstaande tekst en voeg daar nog bij dat ook eventuele wachttijd geen straf is met een heerlijke cappuccino in de sfeervolle kantine van het bedrijf.
Ik was er nog nooit geweest en was op zoek naar een gebruikte auto. Al heel snel ben ik heel goed geholpen, zonder het gevoel van opdringerigheid. Voelde gelijk vertrouwd
Telefonisch een Opel Agila voor mijn echtgenote aangeschaft conform de beschrijving van Sander Blok tot aanschaf van de auto overgegaan, daarnaast met hem geregeld dat hij de wagen zou afleveren voor de deur. Op de dag van aflevering was de wagen voorzien van een volle tank brandstof, had de wagen een complete beurt gehad en perfect afgeleverd thuis. Het moet worden gezegd de wagen was als nieuw, derhalve zijn wij zeer gelukkig met de juiste keuze van de wagen de Autobedrijf Blok.B.V.
Goede service, ook zonder afspraak Aardige mensen.
Super service, ze hadden de mogelijkheid om op zeer kort termijn de auto een goede beurt te geven. Verder adviseerde ze om de auto te voorzien van nieuwe banden, om problemen tijdens mijn vakantietrip te voorkomen. Heldere communicatie over kosten en duur van de het onderhoud.
dit bedrijf heeft bijzonder prettige en vriendelijk personeel in dienst vakundig en service gericht echt een aanrader.
Prima, mooie auto\'s. Netje geholpen.
De wijze waarop ik ben geholpen is fantastisch, evenals de aflevering van de auto. Ondanks dat deze auto 15 jaar oud is werd hij afgeleverd als een nieuwe auto.
De klantbenadering en communicatie ervaar ik als zeer prettig. Gastvrije ontvangst, aandacht en deskundige reparaties zijn wat mij bertreft de sleutelwoorden hier. Een absolute aanrader !
Ijsseldijk Noord 224 B
2921 LP Ouderkerk a/d ijssel