Prima uitvoering van de werkzaamheden; tijdens de autobeurt wordt er altijd gebeld mbt de werkzaamheden er wordt ook gebeld als de auto klaar is. TIP: - was de auto (ongevraagd) is een extra service; - je kunt zelf een afspraak inplannen, maar niet wijzigen. Dit zou ook handig zijn.

• Verzekering N.v.t.

De service was weer geweldig

Mijn airco van mijn auto deed het niet meer. Afspraak gemaakt en tot mijn volle tevredenheid is de auto gemaakt en om 2 uur heb ik hem weer opgehaald. Heel goede service.

• Verzekering N.v.t.

Vriendelijk personeel en goede service!

Eerste bezoek aan deze garage. Vriendelijk personeel en goede servicekosten hier zeker terug.

Super service

Goede service bij aflevering van de auto. Fijn en kundig personeel

super klantgericht!

Het was vanaf mijn eerste telefoontje fijn contact en zeer behulpzaam. Heel vriendelijk en absoluut de moeite waard om vanuit de omgeving Den Haag naar Eindhoven te rijden. Wij hebben een goede en mooie auto. Ik beveel dit autobedrijf zeer zeker aan. Heel veel dank!

Prettig, vertrouwd en persoonlijk

Prettig om op een klantvriendelijke manier geholpen te worden!

Top service

Mooie auto gekocht met goede voorwaarden

Super autobedrijf

Mijn vrouw en ik waren met spoed opzoek na een tweedehands goede bus gezien een nieuwe een levertijd had van een jaar en onze oude bus dit niet meer ging redden was dit onze enige optie. Bijna heel Nederland doorgereden kwamen we op de terugweg Bij Bos & Slegers terecht. Daar stond hij dan geparkeerd voor de showroom. Na een rondje om de bus was dit precies wat we zochten een grote bus met veel ruimte die er goed uitzag. Na binnen gegaan kwamen we met een zeer vriendelijke verkoper in gesprek die zich veel moeite deed. Na een proefrit beviel de bus ons uitstekend, vanbinnen leek de bus wel nieuw of dat er nooit in gereden was. Uiteindelijk de deal gesloten. Wij vertelde de verkoper dat onze Nood hoog was gezien de staat van onze oude bus en dat de nieuwe bus onze frietwagen moest gaan trekken. Hij vertelde ons dat ze er alles aan gingen doen om de bus zo snel mogelijk te kunnen leveren. Na een week konden we hem dan ophalen. Wel gepoetst en mooi ingepakt met een strik reden we dan met hem richting Limburg. Nu enkele dagen met hem hebben gereden en veel positieve reacties van onze klanten wat hebben jullie een mooie en vette bus zijn we er zeer blij mee dat we deal gesloten hebben. Na een paar kleine puntjes die weinig betekenis hebben belde ik de verkoper om dit mede te delen die zelfs in zijn vrijetijd de telefoon opneemt. Hij vertelde ons bel even na de zaak dan wordt er een afspraak gemaakt en wordt dit nog even nagekeken. Super. Wij raden Bos & Slegers dan ook aan, vriendelijk personeel, goede service, goede garantie en denken zeker met je mee. Bos & Slegers nogmaals bedankt Koen & Wendy 't Fritstaefke

Top bedrijf!

Vriendelijke en zeer behulpzame mensen met kennis van zaken!

• Verzekering N.v.t.

Fijn bedrijf, goede service en na zorg.

• Verzekering N.v.t.

Leuk personeel! Nuchtere houding en je voelt je gelijk welkom!

Goed ontvangen, eerlijk bedrijf!

• Verzekering N.v.t.

Service gericht, vakbekwaam en klantvriendelijk.

Vlotte service

Mijn remschijven en remblokken moesten vernieuwd worden. Ik ben tijdens de reparatie een lekkere wandeling gaan maken in de nabije omgeving en binnen anderhalf uur kon ik alweer veilig met mijn auto de weg op. Wederom dus erg tevreden over de geboden dienstverlening.

• Verzekering N.v.t.

Zeer goede ervaring bij onze aankoop.

Mooi autobedrijf met nette prijzen, vriendelijke en kundige eigenaren en medewerkers. Goede inruilprijs ontvangen en wij zouden niet twijfelen om hier een eventuele volgende auto te kopen.

• Verzekering N.v.t.

Voor en na mijn aankoop: zeer tevreden!

Netjes te woord te gestaan zowel een telefoon als in de showroom, alles tot in de puntjes verzorgd. Zeker een bezoek waard !

• Verzekering N.v.t.

Vriendelijk, duidelijk en ontspannen geholpen aan een auto

Vanaf het begin was het contact helder en vriendelijk. Er werd goed meegedacht over de keuzes. Afspraken werden nagekomen. Er werden ook tips gegeven waar we zelf niet aan gedacht hadden, dus dat meedenken wordt gewaardeerd. In de beschrijving van de auto stond vermeld dat er een draadloze oplader in zat, maar dat bleek niet zo te zijn. Ook de service achteraf is goed. Probleempjes na aanschaf worden adequaat opgelost.

prettige garage

opvallend is de accuratesse en de persoonlijke instelling van het personeel naar de klant.

top!

zoals altijd goed, adequaat en snel geholpen. Tevens altijd tijd voor een goed gesprek.

• Verzekering N.v.t.

gewoon goed zoals het hoort te zijn

eind 2021 een afspraak gemaakt voor een proefrit in een jong gebruikte elektrische auto. Het contact en de ontvangst waren zeer goed en de uitleg m.b.t. aankoop en eventuele inruil helder en transparant. De aankoop begin dit jaar gedaan en inmiddels naar volle tevredenheid de eigenaar van een mooie elektrische auto. Ondanks de afstand (Noord-holland, Einhoven) geen spijt en een tevreden gevoel bij Autobedrijf Bos & Slegers.

• Verzekering N.v.t.

Zeer vriendelijk en word erg goed meegedacht en geholpen.

Ik heb vandaag een auto kunnen kopen met een goede garantie. Een nette prijs en zeker met een goede prijskwaliteit verhouding. Tot nu toe erg goed geholpen. Een aanrader om eens langs te gaan.

• Verzekering Nvt

Prima geholpen.

Het is vooral erg fijn dat ik op locatie kan werken.

Super, zeer tevreden

Hier een auto kopen is een aanrader. Je wordt hier heel vriendelijk ontvangen en geholpen, en je kan rekenen op een goede service.

super

fijn geholpen door Marcel na de schade met mijn auto en vervangend vervoer was super geregeld .

• Verzekering N.v.t.

Hier onlangs een auto gekocht. Best spannend, maar door de uiterst vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg hier goed bij geholpen. En: afspraak is afspraak. Top!

• Verzekering N.v.t.

Snelle duidelijke informatie over auto

Steenoven 28

5626 DK Eindhoven