Goede service. Alleen jammer dat mijn ruitenwissers (die er net 2 weken nieuw op zitten). Worden vervangen en dat daar dan 125 euro voor wordt gerekend. Was voor mij een beetje overbodig. Voor de rest een fijn bedrijf.

Uitstekend in zeer aangename ontspannen sfeer

Uitstekend in zeer aangename ontspannen sfeer

Prima zaken geregeld

Recent met B&S een auto uitgekozen en ingevoerd. goed meedenken en afgehandeld.

Wat was dit snel en goed geregeld! bedankt Willie-Jan.

Zeer tevreden!

Wij hebben vorige week onze auto hier gekocht, we hebben eerst gebruik gemaakt van de service dat je thuis een proefrit kunt maken aangezien wij niet echt in de buurt van Eindhoven wonen. Keurig geregeld allemaal, we wilden de auto graag dezelfde week al hebben en ook dat geen probleem. Dan kom je in daar aan en staat de auto mooi te glimmen met een grote rode strik erop! Heel leuk!! Hele vriendelijke mensen. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!!

Woow

Ik was al een tijdje opzoek naar een Mercedes A-Klasse, na een aantal dealers en garages geweest te zijn kwam ik uiteindelijk terecht bij Bos & Slegers in Eindhoven. Wat een service en super klantvriendelijk! Dankjewel Willie-Jan. Ben je opzoek naar een nieuwe auto? Dan raad ik zeker Bos & Slegers aan in Eindhoven.

Goed.

Wat een fijn bedrijf! Erg klantvriendelijk en behulpzaam! Bedankt Bos & Slegers!

Ontzettend Gastvrij ontvangen door Gerard die nog extra voor me daar is gebleven omdat ik pas laat in de namiddag (Bijna sluitingstijd)aankwam De auto stond al netjes klaar voor de proefrit Heerlijke koffie gekregen .Een bedrijf waar ik me gelijk op mijn gemak voelde en waar erg waarde gehecht word aan klantvriendelijkheid ,service en tijd voor uitleg. Ik raad dit bedrijf zeker aan en mocht het weer zijn dan koop ik daar zeker weer een auto

Wederom ... prima aankoopbegeleiding en service

Nu voor de 4e keer in meer dan 20 jaar met hulp van Gerard Slegers een auto aangeschaft. Als je zelf maar weinig verstand hebt van auto's dan is een deskundig advies en aankoopbegeleiding een must! Bij Bos en Slegers kun je je zorgen uit handen geven: zij selecteren a.d.h.v. je wensen 1 of meer auto's en gaan zelfs ter plekke kijken en proefrijden om zeker te weten of je keuze de juiste is. Ook nog eens een eerlijke prijs terug gekregen voor onze inruilauto (die ze door en door kennen. Ook voor periodiek onderhoud ben je bij hen aan het juiste adres: ze denken mee op alle gebied zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid en de staat van je auto. Voor mij is het Bos en Slegers ... en geen ander!!!

Duidelijk, luisteren naar de klant en hun wensen.

Goed behandeld

Leuk dat ook oudere auto's serieus onderhouden worden!

Onze oude trouwe bedrijfsauto wordt eigenlijk best verwaarloosd door onszelf, maar dankzij goed onderhoud blijft ie toch gewoon goed rijden.

Gezellig en professioneel

Fijn ontvangst en een leuke adviseur. Goede uitleg en behulpzaam, alles is bespreekbaar. Heel blij met mijn autootje 👍 echt top!

Nette gezellige mensen met oog op kwaliteit en toch met een vleugje humor.

Fijne balans van professionaliteit en gezelligheid. Je voelt je gehoord en meer als welkom. Je word snel geholpen en goed behandeld. Aanrader voor elke autoliefhebber! Ik kom zeker terug!

Is goed

Klant. Vriendelijk goede servic Ben goed tevreden

Prettig om zaken mee te doen

Fijne ontvangst. Duidelijke uitleg. Faire onderhandeling.

Zeer goed. Flexibel en klantgericht.

Ik kon met de leeglopende band direct terecht. Het probleem was snel verholpen.

uitstekend

Goede service en vriendelijke team

Top!

Ik heb het als zeer prettig ervaren, Komt afspraken na en een uitstekende service!

Snelle service, zelfs in de pauze!

Snelle service, zelfs in de pauze!

Deskundig en klantvriendelijk

Snelle afspraak en op tijd goed geholpen

Nieuwe auto kopen

Uitstekend geholpen met het uitzoeken, en leveren van onze nieuwe auto

Persoonlijk contact, cappuccino erbij en zo klaar.

Persoonlijk contact, cappuccino erbij en zo klaar. Goede service.

Helemaal prima, vakmensen en service gericht

Prima garage met vriendelijk personeel, vakbekwaam en zoeken altijd naar oplossing. Bij ophalen van beurt aan mijn auto zelfs de auto gewassen als service Dus super tevreden zijn we.

gewoon weg super

Vanaf het eerste telefonisch gesprek klikte het meteen .openheid humor. interesse.zelfs nog rondleiding in de werkplaats gehad. Ook de aflevering was super verlopen koffie met gebak .en de auto stond er werkelijk super bij .met een tas vol leuke spulletjes van Bos &Slegers BV dus ik raad het iedereen aan om een bezoekje te brengen als je een leuke auto zoekt . Groeten pieter

Een zeer goede ervaring vanaf de eerste tefefoon gesprek tot de aflevering

Eerlijk oprecht humor. Met alles zeer goed behandeld en een super mooie auto geleverd Iedereen aan te bevelen grtjs uit Nijmegen

Steenoven 28

5626 DK Eindhoven