5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij U gekocht een Mercedes b180 die ons prima bevalt. Gezien de afstand Enschede-Dirksland,verliep de communicatie en koop van deze auto vriendelijk en vlot,waarbij sebastiaan vakkundig op alle vragen een passend antwoord had. Gezien onze ervaring Kunnen wij ieder aanbevelen een auto bij Axxiauto te kopen.

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een telleurstelling bij een ander bedrijf, via collega’s bij Axxiauto terecht gekomen. Na een telefonisch en een persoonlijk gesprek is Sebastiaan voor me gaan zoeken naar de perfecte BMW voor mij. De auto was snel genoeg gevonden. Pas na goedkeuring wordt de auto daadwerkelijk gekocht. Voor mij een beetje vreemd om een auto van een foto te kopen, maar het vertrouwen is absoluut niet geschaad. Een hele goede service van A-Z en daarna. Daarbij vind ik de transparante (eerlijke) manier van zaken doen erg prettig. Auto is keurig cf afspraak afgeleverd met daarbij wat specifieke wensen van mij meegenomen. Bij bezichting een kleine beschadiging ondekt waar verder geen woord aan vuil gemaakt wordt. “wordt geregeld, op een moment dat het jou uitkomt” . Zaken zoals Nl instructieboekjes en SCM certificaten die ook aangevraagd worden maken de service compleet. Enige wat misschien niet geheel aan de verwachtingen voldeed was de Sviss-Vax behandeling. Ik had verwacht dat de auto gepolijst zou worden, maar er zijn nog duidelijk poets/waskrassen te zien (swirls). De auto was wel gepoetst, maar blijkbaar niet gepolijst. Nu ben ik wel een ontzettende pietje precies hierin. Al met al een erg prettige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Onze volgende auto komt naar alle waarschijnlijkheid weer bij Axxiauto vandaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via een algemene zoekopdracht via AutoScout24 vond ik een mooie tweedehands Skoda die bij Axxi Auto in de showroom stond. Nog nooit van Axxi Auto gehoord. Telefonisch een afspraak gemaakt voor een bezichtiging en proefrit. Zeer prettige ontvangst, auto stond klaar (koffie nog niet, maar zo hoort dat). Naar mijn mening een eerlijk advies over mijn oude auto, die ik eventueel kon inruilen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon een SUPER Garage waar je door Zeer deskundige mensen wordt geholpen.! En als je dan je auto gaat ophalen zegt Sjaak Melissant: We hebben er ook nog maar gelijk 4 nieuwe remschijven opgedaan! Dit maak je in een andere Garage echt NIET MEE!!! In een woord SUPER, kan deze Garage dan ook bij IEDEREEN aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kort geleden zelf online een zoekactie gestart naar een BMW 3 serie E90. Als liefhebber wilde ik eigenlijk met niets minder genoegen nemen dan een full option 6 cilinder. Van de BMW\'s die te koop stonden, was degene bij Axxiauto verreweg het mooist en met een relatief lage kilometerstand. Ik werd, zelfs op het moment dat zij op vakantie waren, enorm snel geholpen met al mijn vragen. Een eerlijke prijs werd geboden, de proefrit gemaakt en de deal was snel rond. Ook na de verkoop ben ik bijzonder goed geholpen om nog wat puntjes op de i te zetten. Er kunnen bij aflevering kleine aanmerkingen zijn, maar zolang deze naar volle tevredenheid opgelost worden, hoor je mij niet klagen. De service is ouderwets goed, zoals het hoort!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn audi a4 vertoonde problemen met de automaatbak. Aangezien het om een kostbare reparatie ging en we niet met zekerheid konden zeggen dat de beoogde geparatie oplossing zou bieden, heeft Axxiauto besloten de reparatie toch uit te voeren. Dit naar alle tevredenheid en in goed overleg. Tot nu toe geen problemen meer gehad! Mijn complimenten voor de top service!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na verschillende keuzemogelijkheden te hebben bekeken, waren we eruit.... BAM een fiat 500C voor mij!! Iedere zoektocht start voor ons bij AxxiAuto dus meteen de mooie en overzichtelijke site bezocht. En ja hoor! Daar stond een 500C!! Maaaaaar, hij was al verkocht..... Meteen een afspraak met Sjaak gemaakt en de mogelijkheden besproken. \"Ik ga voor jullie op zoek\", zei Sjaak. EN HOE!!! Binnen twee weken had hij mijn autootje gevonden en kon ik hem gaan ophalen. Hij is afgeleverd met perfectie tot in detail, want voor minder gaat AxxiAuto niet. Wat ben ik blij :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor het eerst op een aangename manier kennis gemaakt met dit bedrijf. Ik kan me geen minpunten herinneren bij de eerste aankoop van een auto bij dit bedrijf. Eigenlijk een 10 maar niemand is volmaakt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb nu in een paar maanden 2 auto\'s gekocht bij Axxi auto, wat een super bedrijf. Vriendelijke mensen die echt nog met je meedenken. Ik ben zeer tevreden over axxiauto en kom daar zeker terug voor de volgende auto.. Wat ze beloven komen ze na, een klantvriendelijke en service gerichte garage. Zij verdienen een dikke 10. SUPER!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt perfectie tot in detail. Super blij met onze auto. Zeer klantvriendelijk en super service. Bedankt, top!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk bedrijf met kennis van zaken. Ze hebben mooie auto\'s staan. Goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij Axxi een \"dikke\" Audi gekocht met een \"perfectie tot in detail afleverpaket.\" Dit hebben de mensen bij Axxi ook echt waargemaakt! Service staat bij hen op nummer 1. Daarom blijf ik, ondanks de afstand, een tevreden klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In januari 2016 heb ik een mooie Ford Ka uit 2009 aangeschaft bij axxi auto. Naast dat ik blij ben met de keuze van de auto, ben ik goed geholpen en heeft axxi auto mij netjes op de hoogte gehouden over het rijklaar maken e.d. Het contact bij het kijken van de auto was wat zakelijk, maar axxi auto maakt zijn hun beloften waar. Al met al ben ik erg tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De aankoop van een gebruikte BMW bij AXXi auto was mijn eerste kennismaking met dit bedrijf. Ik kan niet anders zeggen dat ik heel erg tevreden ben over het gehele aankoop traject, vanaf de proefrit tot en met het afleveren ben ik goed op de hoogte gehouden. En alle gemaakte afspraken zijn zonder meer nagekomen. Al met al een prima eerste kennismaking.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Omdat ik zelf geen vervoer had heb ik de zoektocht naar mijn eerste bmw volledig blind toevertrouwd aan Axxiauto. Er was geen auto naar mijn wens op voorraad, maar na wat speurwerk van Axxiauto is er een mooi exemplaar gevonden. Dankzij het enthousiasme en de persoonlijke aandacht ben ik sinds een paar weken de trotse eigenaar van een (boven verwachting) mooi uitgevoerde bmw 320i. Bedankt Sebastiaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klantvriendelijk Met goede communicatie en leveren top service ! Zeer tevreden over Axxiauto top !!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klantvriendelijk en goede service. Helemaal top !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk personeel en een goede service. Helemaal top!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor het eerst een nieuwe Mercedes gekocht bij Axxiauto. Erg tevreden over de aflevering en uitleg. Erg veel tijd en aandacht aan het geheel besteedt. Ik wil iedereen Axxiauto aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In juni 2015 hebben we een tweedehands Volvo XC70 gekocht bij Axxiauto. Daarbij hebben we een set gebruikte winterbanden gekocht. Nu bleek bij de bandenspecialist dat twee van de vier banden niet meer voldeden als winterband. Hierop contact opgenomen met Sjaak van Axxiauto en de eerste reactie was gelijk: Daar zitten we als bedrijf niet op te wachten, ik deel mee in de kosten. Dit duidt op een uiterst klantvriendelijkheid en vertrouwen van verkoper in de klant. Dit gaat vaak anders. We kunnen dan ook niet anders zeggen dat we voor onze volgende auto weer de reis naar Axxiauto in Dirksland zullen maken, al hopen we dat dit nog een tijdje duurt en we nog lang plezier mogen beleven aan onze Volvo.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dankij Axxi Auto rij ik nu in mijn droomauto! Ze hebben me geholpen in de zoektocht naar een mooie BMW 316d Touring. Snel gevonden en ook nog eens snel afgeleverd! Super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie Porsche Cayenne gekocht bij Axxi. Deze eerst bij Porsche laten keuren. Wat kleine op en aanmerkingen. Deze zijn alle door Axxi keurig in orde gemaakt. Inmiddels enkele duizenden km gereden. Ben zeer tevreden. Bedrijf is aan te bevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

onze 2e axxi auto deal gemaakt .onze 2e bmw word geheel custom omgebouwd door de hulp van sebastiaan ,deze bmw m serie stond niet op voorraad maar heb hem gewoon besteld ,jij vraagt zij leveren en wat ze afleveren is perfectie!!! de auto word as week afgeleverd maar heb en 100% vertrouwen in dat het weer perfect is

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben er als nieuwe klant gekomen nadat ik jarenlang bij mijn Opel-Dealer ben geweest. Ik had al heel lang problemen met een te hoog olieverbruik. Bij de Opel garage konden ze hiervoor geen oplossing vinden. Het probleem is nu opgelost! Mijn ervaring met dit bedrijf is UITSTEKEND!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed klantvriendelijk bedrijf in Dirksland

Watertoren 25

3247 CL Dirksland

Over Axxi Auto B.V.

AxxiAuto is al sinds 1985 mobiliteitspartner in de ruimste zin van het woord. Destijds zijn we begonnen in Dirksland op een huurlocatie. In 1998 bouwden we het bedrijf uit naar een toplocatie aan de Watertoren op het gelijknamige bedrijventerrein. Vandaag de dag geeft een showroom van 1.250m² ruimte aan zo'n 70 occasions. Collectie van kwalitatieve occasions We hebben altijd een voorliefde gehad voor exclusieve auto’s. Hierdoor beschikken we over een geselecteerde voorraad jonge, kwalitatief hoogdravende occasions. Wij leveren de auto's altijd perfect geprepareerd af, met minimaal 6 maanden BOVAG-garantie. Dát maakt nu net het verschil en daar worden onze klanten blij van. Vandaar dat we al jaren een enorme vaste klantenkring hebben. Zij zorgen ervoor dat wij als AxxiAuto onze passie voor het vak op niveau houden. Kwaliteit en service: prioriteit nummer 1 Onze technische mensen hebben passie voor het vak, zijn specialistisch opgeleid en hebben aandacht voor u als klant. U bent geen nummer, maar een zéér gewaarde klant. Kosten nog moeite wordt gespaard om de technische mensen up-to-date te houden met opleidingen. Ook investeren we in de meest geavanceerde diagnose-apparatuur. Niet voor niets scoren we een 8,9 bij onze klanten die inmiddels honderden reviews hebben geschreven. Kwaliteit en service is prioriteit nummer 1! Dát is AxxiAuto.